Glad Påsk!!!!

Hej på er alla glada!!!

Jag vet, jag är skittråkig som inte uppdaterar mig...., Det är bara det att sen jag kom hem har jag typ inte varit hemma. Jag har jobbat, jobbat, jobbat, träffat vännerna jag inte sett på ett tag, varit i Stockholm med jobbet vilket var askul mm..... Så jag har helt enkelt inte hunnit...
Nu är jag uppe i Dalarna och hälsat på familjen och firat påsk.... Jättemysigt! Imorgon ska jag till Gnesta :-D.....

Men jag lovar jag ska skriva lite mer snart....., vilket kanske blir sista gången. Känns som jag har tappat suget med den här nu. När jag tittar tillbaka på allt jag skrivit tycker jag det är jättekul att läsa för det har ju varit som en dagbok... Men,....... vi får se....

Vi hörs!!!
Pussar & Kramar från mig *hjärta*

KuL!!!!

Haha Jenny, det är ju skitkul=)

Ikväll har jag & Ia varit kvar på  jobbet och fixat oss i håret! Så himla roligt var det, för jag var asvimsig och Ia blev nog lite nervös på mig men hon förstod varför...... HIHIHIHI!!!!!!

Funderar för övrigt på att sluta skriva här nu. Känner mig lite för gammal för det här :P
Har inte bestämt än....
Nu måste jag snart gå och sova, är grymt trött!

*Sov Gott alla *

Jag Älskar......

* Let's Dance- Det är så himla kul, jag är verkligen shelt såld på det programmet och de är så duktiga.... Synd Att snygg Matte åkte ut bara........

*David Hellenius ifrån Lets Dance- Alltså karln är ju så himla rolig! Han är så snabb i replikerna och jag älskar killar med humor! Skulle lätt vilja vara Reneé Nyberg haha........

*Maroon 5 och Enrique Iglesias- Dessa två skivor går hela tiden i mitt hem just nu! ASBRA!!!!!!

*Alla mina vänner, familj och jobbarkompisar- Himla kul att va hemma igen och få träffa er alla! Ni är bäst!

*Att mitt hår har börjat blivit lite längre igen så jag kan göra lite kul med det =)

*Min film från mitt fallskärmshopp hahaha...Vill visa alla! Snacka om att ni kommer bli så less på mig och min film!!!

*En annan film_ Nämligen Magnus & Grabbarnas Jönssonliga film som de gjort! Den är bara så bra gjord. DUKTIGT Killar!!!

*Min finfina bil som jag va och hämta i torsdags. Ååhhh vad vi har saknat varann!


ÖVRIGT!!!!
Har idag hjälpt Min kära mor  över telefon att installera msn så vi kan prata med varann där!!! Tog lite tid men nu kan hon (tror jag) så nu kan vi snacka där haha... Trodde aldrig hon skulle bli en liten datanörd hihi.....

Första veckan hemma och på jobbet!

Det känns bra! Jag kan säga att jag var riktigt ringrostig i måndags, kändes för det första jättekonstigt att klä på sig så mycket, vad har man i väskan när man går till jobbet???? Hur gör jag  när jag bokar kunder? mm.....
Klipphanden var förbaskat stel och det kändes som en klippning skulle ta en hel dag. Men, det gick bra tror jag och nu har jag börjat kommit in mig.

Det var så kul att träffa jobbarkompisarna, alla vänner och kunderna såklart! Jättefint väder har det varit också och det är stor skillnad mot innan vi åkte så allt känns bara bra =)

I fredagskväll kom Jenny & Marcus och överraskade mig med en snabbvisit och det var så roligt!  Sen har jag jobbat i helgen och igårkväll (lördag) var jag, Per, Blomman & Malin ut och hade hur kul som helst! Det var ett tag sen man gjorde stan osäker så det var dax. Vi hade så kul att jag låg i soffan med täcke till sen em idag....., sen kan ni tanka ut resten själva. Men det var det värt haha.......
Tillslut tog jag tag i mig själv och gick upp på stan och träffa dem för att gå och få sig en kebabtallrik och köpa lite godis. Så nu börjar jag komma i form!

Har haft en underbar vecka och det är verkligen härligt med "vardag " också.
Borta bra men hemma bäst!!

Puss på er!

lite mer.....



Så här glad kan man också vara =)

140952-386



140952-391

Har man inget skavsårsplåster får man ta nåt annat när skona skaver! Tacka gud att det finns kondomer haha :-)

Äre varmt i brallan kan man göra luftkonditionering!

140952-389




HEEEEEEMMMMMAAAAAA!!!!
Och jag ser rätt nöjd ut!

140952-388

::::::::::::Vänner::::::::::::::




140952-381


140952-380


140952-379
Jag, Göril, Veronica och Lina!!!





140952-378
Anna & jag

140952-377
JAG VET!!!! Snyggare än så här kan jag inte bli haha.... Det är fan i mig det fulaste jag sett.....!!!!


140952-376

Hoppet, Singapore och sista dagarna i Cairns

140952-372


140952-370



140952-369


140952-367


140952-358







140952-354



140952-361

Hemma I Nyköping igen!!!!

Hej alla gullgurkor!

Ursäkta jag inte kunnat skriva på ett tag! För alla er som inte trodde att jag överlevde efter fallskärmshoppet, eftersom jag inte skrivit sen dess,  så kan jag bara säga att det gjorde jag! Jag har nog aldrig kännt mig så levande. Jag börjar beratta där jag slutade. (Ursäkta om jag glömmer använda åäö, för man har liksom glömt bort dem när man skriver)

Det är fredagmorgon den 22/2, jag vaknar fem på morgonen skuttar upp och kollar vad det är för väder och JIPPI!!!! Det är klarblått och jag förstår att det innebär SKYDIVE IDAG!!!!!!  Vi går upp, äter fruckost och sen bär det av mot stället. Jag är coollugn och tycker det ska bli så himla kul! Lina ser det med skräckblandad förtjusning och är lite nervös. Hon tror det är hennes sista dag haha.....

Klockan nio bär det av och vi är fem st som ska hoppa. Ett litet plan och jag får gå in sist vilket jag snabbt förstår innebär att jag ska hoppa först! Så himla häftigt! Innan har vi gått igenom lite snabbt hur jag ska ha kroppen när vi hoppar och så filmar de hela tiden så jag har det på film. (som numera är min favoritfilm haha)
 Det var så himla häftigt att se utsikten hela tiden och det var så vackert!
När vi väl är uppe på 4300 m höjd är det då dax och jag får sitta ut med halva kroppen i luften ett bra tag innan vi hoppar ut. Jag är fortfarande helt lugn men medan jag sitter där uppe i luften börjar jag bli lite rädd att min kille som jag hoppar med inte ska säga till när han slänger ut mig. Men rätt som det är hoppar vi och jag säger bara jösses!!!! Vilken känsla! Högt upp ovan molnen faller vi fritt i 60 sek och det går i ca 180 km/h. Man kan inte beskriva känslan mer än UNDERBART!!! Jag vill le och skratta men hela hjärnan blir helt urblåst som den där grejen hos tandläkarn ni vet. Som suger i munnen.....

Efter 60 s så faller vi ut fallskärmen och jag får styra länge, svänga massa så vi snurrar mm. Jag kan säga att jag gör gärna om det många ggr. Det var fantastiskt!
Lina trodde hon skulle dö och hon var inte sig själv på en timme efteråt :) Men vi gick och fira på Mc Donalds och på kvällen blev det fest!!!

Sen hade vi kanonväder sista dagarna I Cairns och vi tillbringade dagarna vid lagunen. Vi hade 40 grader i skuggan så det var hett kan man säga. Jättehärligt. Sista kvällen hade vi och de svenska tjejerna Linda & Malin beachparty, och hade BBQ vid lagunen. Mysigt!!!

På måndagen checkade vi ut, sen gick jag till skivaffären och skulle köpa skivor med lite australiensiska låtar jag fastnat för. Så där stod jag och nynnade och sjöng på en efter en för expediten, för jag visste ju inte vad de hette. Och vet ni va?! Hon kände igen alla jag ville ha! Tur va! Sen bar det av till Singapore och jag börja bli förkyld.

När vi kom dit tog vi taxi till hotellet vi bokat och det kändes så lyxigt!  Det var ett fint ställe och Singapore var fint. Varmt där med. Tog några turer med Sightseeingbussar, var til botaniska trägården mm. Sen var jag väldigt hängig så jag orkade inte så mycket.

På torsdagmiddag kom vi till Arlanda efter ca 21 h, två timmar sena, Linas ryggsäck borta och Dyngförkylda!
Där stod de, mamma & Pappa, Maritha & John och väntade och det var så kul att se dem. Mina supergulliga föräldrar ville så gärna att jag skulle följa med hem till Dalarna så de fick pyssla om mig lite och de tackar man ju inte nej till, så det gjorde jag. Har varit där hela helgen, träffat hela familjen, haft myspys! Har bara varit så himla hängig, väldigt förkyld och jättetrött med tidsomställningen...., men det var ändå kul!
Kom hem nu ikväll. Känns konstigt men bra!
Var förbi Örebro först med min lillasyster Jenny och lämna henne där och det var kul att se stan. Många minnen kom upp sen man bodde där. Sen åkte vi förbi Katrineholm  och de där vägarna man åkt några ggr. Kändes konstigt........., men det var sig likt.

Tack snälla alla ni som skrivit till mig när jag varit borta och gjort att man  har gått från datarummet med ett stort leende!
Tack Carro och Andreas för all hjälp här hemma!
Tack världens bästa mamma& pappa för all hjälp och allt mys jag fått , all god SVENSK mat mm i helgen och att ni skjutsade hem mig! Ni är Bäst!

Nu måste jag kolla tvsporten........