Ursäkta alla ;) JAG MENAR FÖRSTÅS LAZERDUME!!!!!

Tack Carro att du rättar mig =) Hoppas jag stavade rätt nu haha!!!!!

Jag säger bara: LAZERGAME!!!!! SHIT va Kul!!!!

Jag kan knappt gå idag, men det är det värt för shit va kul det var!!!!

Jag har aldrig spelat det förut, och när vi kom dit gick vi in och gjorde oss iordning. Killen som hade det gick igenom lite snabbt, sen sa han: Nån som har några frågor, Ja jag fattar ingenting sa jag!!! Stackrarna i mitt lag lär ju ha tänkt nej, varför är hon med oss... Men när jag väl kom in fatta jag iaf lite och hornen kom snabbt upp och sen var kriget i full gång =)  40 min höll vi på och till slut såg jag stjärnor kan jag säga. Vet inte om det var för jag var sönderskjuten haha..., nädå! Jag var faktist rätt bra om jag få säga själv, för att va första gången......Så himla kul men svettigt och nu har jag jordens träningsvärk...... Jag vill köra det igen, snart!!!

Sen var det hem och göra sig iordning för att gå till Birgers och käka, efter det dansa vi gärnet så igår var jag lite trött kan jag säga. Tur att man va ledig idag me......

Idag har jag & Love varit och handlat Mp3 spelare till mig tills jag åker till AUSTRALIEN!!!!!, Ett par skor tills jag åker till AUSTRALIEN!!!!, och så har Gulliga Jenny skickat med ryggsäcken och reselakan som jag ska låna av henne!!!
Det börjar närma sig =) 37 dagr kvar!!!!!

Har fått så gulliga filmer skickat till mig på Jelina, hon är underbar Jenny!!!
Elisabeth, du är såååå söt, skickar alltid världens gulligaste mail!!!
Tack för att ni finns alla nära och kära!!!! Puss puss!!!!

Lördag!!!!!!!

Äntligen lördag och jag är ledig tre hela dagar!!!!! Känns kanon!!!

Veckan har varit fartfylld. Jag och Ia har bla varit kvar och färgat oss en kväll, en kväll var jag kvar och färgade Per! Skitskoj, gjorde honom lite mörkare och det blev kanon =)

Sen har vi haft hjärt och Lungräddningskurs på jobbet, och det var riktigt intressant. Har nog inte tränat det sen man gick på högstadiet. Man har gjömt bort en del grejer kan jag säga men nu kan jag nog rädda nån om det skulle behövas....

Igår kväll efter jobbet var vi alla bjudna till Ia på trerätters , glögg & pepparkakor och sen skulle vi basta men vi blev sittandes och titta på idol istället och måla naglarna..... Men när det var klart var vi nog alla i djup CHOCK efter att Daniel?????? åkte ut????? HUR KUNDE DET SKE????? Alltså jag kände  att jag blev förbannad igår! För det första så var juryn inte riktigt sjysta mot Andreas, ok, han kan inte riktigt röra sig och han är ingen idol även om han har en superröst!!! Men man behöver inte hålla på sådär...... Sen Amanda??? Hur jävla ego är hon som står och säger att det är helt surrealistiskt att hon står där!!!  Nä, jag har aldrig riktigt gillat henne........

 Jaja, jag hoppas det går bra för Daniel stackarn som är så bra iaf och att Amanda vinner hela skiten för de som vinner brukar det gå sämst för =(!!!!

Nog om det. Idag ska jag fixa lite här hemma, ut i spåret en sväng mm... På Em kommer LOVE, ska bli jättekul!!!!! Sen ikväll ska vi träffas hela gänget och spela Lazergame (el vad det heter) och sen ut och käka, och sen FEST!!!. Jag tror vi är ca 14st så det ska bli kanonkul!!!!  Sen i december får alla så fullt upp och efter jul åker ju jag och Lina =)

Så nu har jag inte tid att sitta här längre.......


Trevlig Helg!!!!

39 dagar kvar tills vi åker!!!!!

Tips!!!

Leona Lewis: "Bleeding Love"
Jessy : "Dancing in the dark"
Ruggigt bra låtar!!!


GlÖmDe nEdRäKnInGeN.....

45 dagr kvar tills...........weeeeeeeiiiiiiiiiiii..........Vi åker till
AUSTRALIEN!!!!


image215

Från Melbourne till Cairns!!!!!
Japp, that´s the Way

ingen titel.......

Nyss hemkommen från stan, har varit en sväng me Carolina, Andreas och lilla Edvin... De var här först på söndagslunch och så kollade vi igenom doplåt så jag vet vad jag ska sjunga när det är dax..... Edvin var så söt i sin fina body han fått av mig och han växer så det knakar... Kommer bli en stor kille , som sin far =)

I Fredags kväll var jag & Lina hembjudna till hennes mamma och Robban, supertrevligt och jättegott som vanligt.... Och vet ni vad jag fick...., En adventschokladkalender..., det var inte igår.... Men det blir man aldrig för gammal för ;-)
Sen åkte jag upp på dans och det var trevligt, träffa lite gamla kurskompisar där. När vi skulle åka hem hade Laban en grej till mig, han hade bakat chokladkakor, eftersom jag verka va en gottegris...... Så snällt.........

Lördagen förgyllde jag med lite jobb, en em i soffan och på kvällen kom Ove & Elisabeth (mina fd svärföräldrar )och överraska.... Jag blev jätteglad!!! Saknar dem hur mycket som helst och det gjorde kvällen till en höjdarkväll!!!! Puss på er!!!!!

Ledig idag......

Har varit jätteskönt, har ändå lyckats varit upp på jobbet två ggr idag så de inte glömmer hur jag ser ut =)

Fixat och donat i lyan, varit på promenad i det fina vädret, en sväng till naprapaten, hälsat på ute i Svalsta mm.... Imorgon kväll är jag och Lina hembjudna till Maritha & Robban (Linas mor och karl) och sen blir det upp till träffen och dansa lite... Blir skitkul.......!!!!
Trevlig helg!!!

Jippi det är Vitt Ute!!!!!

Jag älskar att det blivit lite snö och ljusare ute.... Var ute på promenad igårkväll och det var så fint då träden hängde tunga fullla med snö och det lyste från backen...... Blev så här sprallig som bara jag kan bli och ville lägga mig och göra snöänglar men kände att, nej, det kanske inte var så bra ide........., inte helt ensam...Då kanske bilarna skulle stanna och undra om det hännt nåt!!??!!!
Fick lite hemlängtan till DALARNA och även til Östersund...Det får jag alltid på vintern och längtar tillbaka till 2001......Även när jag bodde i Falun och vi var till Källviksbacken och åkte pulka den där kvällen..Shit va kul det var =)

Idag har vi haft datautbildning på jobbet och det har varit riktigt kul..., kommer bli kanon....!!! Men jag måste bara säga att de säger ju att "Ett gott skratt förlänger Livet"...... Så som vi garvar på jobbet kommer vi nog leva till vi blir tusen år hihi...... Tänkte på det när jag gick hem..., va skönt det är att känna shit va kul jag har på jobbet och vilka härliga jobbarkompisar...... Jag har LYX, jag lovar!!!!!
Hade lite lugnt igår, då satt vi tex och masserade varann, käka kola, spela luffarschack,  försökte få ögonen att gå i kors och tog kort på det, mm mm.... Jag vet, vi är sjuka i huvet men vad spelar det för roll.... Vi passar ihop haha........och vi har kul!
Det finns många fördelar med att vara frisör, igår blev jag tex erbjuden privat gym instruktion av en riktig pudding...... Ja så är det att ligga på topp som jag brukar säga.......hehehaha!!!!! :P

Imorgon är jag ledig!!!  Jäääää!!!! Har lite och pyssla med.......

49 dagar kvar tills jag ska leva på frukt och vatten och bli brun , fräsh och ny människa, gå ner tio kg..., ........, kanske nån slags hippie...har inte bestämt ännu..., lite surfbrutta. kanske..... Jag ska iaf spara ut håret nu, sluta va så jävla präktig och bara släppa loss......haha....
Hårakuten firar 20årsjubileum när vi är borta och idag sa tjejerna att de skul ha värsta festen när vi är borta :-(.... Men jag sa att säg bara till vilken dag så ska vi också hadet, fast i AUSTRALIEN......!!!!!!!!

Adjos amigos!!!!

nedräkningen.....

52 dagar kvar till vi åker hörni.........!!!!
Ville bara säga det =)
AUSTRALIEN VAR DET JAG SKA TILL OM NÅN HAR GLÖMT DET!!!!!!!!!!

JUST JA, TVÅ MÅNADER ÄR DET JAG SKA VA BORTA OCH DET ÄR JÄTTEVARMT DÄR DÅ,
SÅ NI VET!!!!


Jag längtar til det här........
image214


Grattis Pappsen på fars dag!!!!

Eftersom jag inte kunde åka hem den här helgen skickade jag ett kort och lite lotter till min kära far!!! Och kan ni tänka er! För första gången så var det faktist  vinster på lotterna och han fick lite pengar!!! JIHOOOOO!!!!

GRATTIS PAPPA!!!!!

Födelsedag & Fest!!!!!

        
Malin & Blomman!!   Lina på födelsedagsfruckost!!!

140952-208    


140952-207 Mina fina tjejer!!!!! 

                 
Alla visar stolt upp sina medaljer och jag har tydligen också fått en för jag var så bra lekledare haha!!!!!

OjOjOJ!!! Vilken vecka!!!

...jag har tydligen bara tid att skriva här på söndagar..., måste skärpa mig men jag är en sån "bissy" women..haha!!
Hur som helst har jag denna vecka hunnit blivit ett år äldre och nu har jag blivit mogen kvinna.....Det känns bra faktist =)
Jag hade en superbra födelsedag.....
Från att börja veckan med missförstånd som inte var missförstånd, lite smått kalabalik tyckte jag iallafall..., sen fortsatte jag att tappa en stor spegel som gick i fjorton bitar, ...jaha!! Sju års olycka väntar!! Just vad jag behövde!! NOT!!!

Men kanske betyder det tvärtom, för jäklar vilken bra dag jag fick dagen efter......

Klockan 06:15 var Andreas (som förra året) först ut med att skicka Grattis...Halv sju knackar det på dörren och jag tänkte att jag måste hört fel men när jag öppnar så hoppar världens bästa Lina fram med tuta och serpentiner och skriker grattis och drar av Jag må hon leva!!!! Vilken kompis va?!!! Sen har med sig värsta fruckostkorgen, nybakat bröd, bakelse och presenter.... Jag blev alldeles rörd och chockad och SUPERGLAD så klart!!!! Jag älskar dig gumman!
Sen fortsatte dagen med sms, vykort, presenter, telefonsamtal och mail..... På kvällen kommer Blomman & Malin och vi käka lite tacopaj och kladdkaka. Fick så roligt av dem, en liten låda med grejer till jag åker till Australien, vissa grejer måste censureras haha men bla en dagbok som jag ska skriva allt som händer så de har koll, beachpiler som jag kan gå och bjuda på om jag ser nåt snyggt på stranden och en kortremsa på dem så jag inte glömmer hur de ser ut haha... Skit kul!!! Jag har GRYMT BRA, världens bästa vänner!!!!! Jag älskar er =)

När jag gick och lade mig på natten var det me ett leende B-)
I fredags var jag på dans i Norrköping med Laban och det var jättekul  och igår hade jag middag och fest för mina älskade jobarkompisar!! Har jag förresten sagt att de är bäst?? De är de iallafall!!
Fick lite mer paket och blommor, sen hade vi lite frågetävling om  grejer som hänt under mitt liv och Jeanette satt hela tiden och skrek att hon visste men hon hade då inte alla rätt haha... Men alla fick guldmedalj så det skulle bli rättvist! riktigt kul, sen blev det Birgers och ut och dansa gärnet.... Magnus och Mats kom också ut, kul!!! 


Idag blir det lugnt och jag har världens diskberg att gå och ta reda på nu...Sitter och lyssnar på ett gammalt kassetband från -94 som jag och Andrea bla spelade in när vi var en månad i Slovenien och en massa bra låtar som var poppis då!! Jättekul kan jag tala om......=)
puss och hej så länge!!!! Och TUSEN TACK till alla mina vänner och familj för att ni är de bästa man kan ha! Jag lovar!!!

sUnDaY

Lyssnar på Radio Bandit och lyssnar på gamla kompisen Anders då han sänder på söndagar..... Lite coolt faktist..Var ett tag sen jag hörde rösten på honom.... =)

Annars har jag än så länge haft en jättebra helg! Ida & Jag for ju hem till henne I Gnesta i fredags efter jobbet, lagade god mat, spela spel mm tillsamans med Niklas och Johan!
I lördags var grabbarna ut och jagade så vi  var ut och kikade lite... De sköt en älgkalv så vi var med ett tag när de tog reda på den och kolla....Det var några år sen man var me på sånt där.

När jag kom hem igår var jag helt slut men tydligen ändå lättövertalad att följa me ut en sväng me Per och killarna och vi hade skitkul! Vi dansade som bara den =)......

Idag blir det lite allt möjligt men det är ju så himla skönt att va ledig! Ska iallafall ut på en långpromenad när jag börjar kvickna till...

Puss & Hej
59 dagar kvar tiil vi åker!!!!! nedräkningen har börjat........

SHIT!!! (som jag säger alldeles för mkt enligt pappsen)

Men det hjälps inte för det är nåt jag använder ibland och är svårt att få bort... Har försökt förklara för pappa att det betyder ju bara "skit" så det är väl bättre jag säger det  istället för ... eller ...... men icke! Han tycker inte det passar att jag säger så så jag ska väl försöka sluta me det =)
Men nu måste jag bara få säga SHIT va:

*Jobbigt livet och kärleken kan vara..., minnen och hela balunsen.....Det är påfrestande så man kan gå i tusen bitar.....(konstigt att jag sitter ihop fortfarande...)

*Jag blev nervös nu när dopet är bokat och jag ska verkligen sjunga...., var så länge sen..., vet jag vad jag gett mig in på och framförallt vet Carro & Andreas det ?????!!!!!! Jodå, det kommer bli kanon =)

*Kul de ska bli imorgon kvell med middag och spel och sova min första natt i Gnesta...De ni.., Nu kommer jag börja snacka me e istellet för mina dalmålsvänliga ÄÄÄÄÄÄäään haha....

*skönt det ska bli med helg!!!

Pusselipuss, Kramelikram ;-)