Home again!!!

Efter en Mycket trevlig helg så har jag landat i sörmland igen och det har varit super!!! 
Vi har varit till Ikea en sväng, haft lite kalas i förskott för mig, lekt med Tyra & Nelly mm, mm. Idag var jag också ledig och då var jag hos Jenny S och hälsade på! Skitkul!!!! Vi har ju typ inte setts på två år och vi hade mycket att ta igen..... Det blev många skratt till alla minnen  från när vi red, var ner i diket, åkte i rondellen osv... Vi har hunnit gjort lite skit, och lite galna saker och kul har det varit =)...... Tack vare Pierre träffades vi...., så livet har nog ändå inte varit så orättvist mot oss .....hahahahaha.....(internskämt)      
Lilla Jelina som föddes i september var såååå söt och snäll! Bra jobbat Jenny & David =) Längtar tils vi ses snart igen...!
Tusen tack för en superbra helg, fina presenter mm!!! Ni är bäst!!!! Puss puss


Lilla Jelina & Jenny

image201


                                     
                     

Ich gefaren zu Dalarna över helgen.....

...och det ska bli så mysigt att träffa familjen och komma hem till Buska! Har inte varit hemma på åtta veckor så nu längtar jag verkligen..... Pratade med Tyra & Nelly idag och berättade för Nelly att jag kommer hem, sen frågade jag om hon tyckte det skulle bli kul, Neeej svarar ungen!!! Tack ska hon ha!! Då sa jag att vi kan ju bygga koja, Jaaaa sa hon då!! Tur att hon är så liten att hon inte förstår vad hon säger....(eller???)

Tyra hon drog till me att berätta hela sagan om Rödluvan och vargen, sen började hon på Häxan och snövit, då sa jag nä uch va läskigt! Neeeeej, det är inte läskigt sa hon , det är ju en saga!!!! Sååå söt och smart liten tjej, och hon tycker iallafall att det ska bli kul att jag kommer hem, :Ska du sova hos mig Anna? KLART jag ska Tyra!!!  =)

Drog till me att beställa en tårta av syrran också från hennes jobb, min favorit, eftersom vi kanske inte ses sen när jag fyller..... Det är det värsta me att bo här... Jag kan aldrig va me på kalasen hemma och det är svårt för dem att komma ner när jag fyller. Det är så trist att inte ha nån som kommer och sjunger för en på morron... Får be Lina sova hos mig så hon kan komma och sjunga och jag får ligga och låtsas sova haha....

har kollat "bonde söker..." Så himla kul!! jag ligger här och garvar för mig själv. Jag diggar ändå han Fredrik lite, faktist. Men hon som ÄLSKAR att kastrera grisar, det är det bästa hon vet!!???? WHAT??? Fast jag tror de två skulle passa varann! Så Spännande!!

Idag fick vi en fantastisk nyhet av Ida igen, först var det gesällen, Nu ska de bli tre!!! Jippi va kul!! Grattis stumpan!! Vi har setat och planera för halloween, ska ju till den sköna hålan( ursäkta) Gnesta, vi ska laga middag, spela spel , dricka lite vin och sen får vi se.... Planerar ev för lite äventyr i skogen på lördagen i mina OTROLIGT vackra gummistövlar som Ida asgarvar åt!! Hon skulle bara veta vad jag fått komplimanger för dem  =)

Ser fram emot lite trevliga helger framöver....
Puss & Hej

Grattis!!!!

GRATTIS!!!
 Ida Larsson Till Ditt Gesällbrev!!!!! Du har varit superduktig och nu är du en av oss ;-) Simpley the Best hihi!!!!!!
Puss, puss

:::::::::Apologize::::::::

Den låten spelas typ hela tiden hemma hos fr Berg just nu... Så HIMLA BRA!!!!!  Alla som inte hört den, ni måste bara lyssna på den!

Fick tyvärr inget främmande i helgen men  hoppas att det blir en annan helg snart.....
Annars har jag haft en jättebra helg, jobbade igår, sen var jag ut i spåret en sväng och på kvällen var vi ut på nya stället som öppnat här i stan! Jätteskoj! Men fick en kille efter mig som till slut kändes lite väl på att min"sk bror" Per tillslut fick rycka in och låtsas vara min kille...haha, det är ju inte första gången... Ibland är det bra att ha killkompisar.... Tack Per!!! Hörde av min jobbarkompis nu att han tydligen stått utanför mitt jobb också och väntat när jag slutade igår..., va läskigt! Han är säkert trevlig , ser rätt bar ut men,men NEJ TACK!

Idag har vi haft en riktig myssöndag.... Jag ,Carro och Edvin tog en promenad upp på stan, sen gick vi hem till Jenni som flyttat hit och kollade hur hon fått det.... På em gick vi till kolgrillen och käka grekmat och då kom Andreas också...... Jättemysigt och supergott.... Har haft lilla Edvin i famnen och han log åt mig flera gånger hihi...., så söt!!! Killen trivs hos mig, (men vem gör inte det :P)

Ikväll väntar tv och soffan med en stor påse godis!!! det är jag värd (inte) men ändå....

Har köpt en fin ram på Åhlens så jag ska nog leta på ett fint kort nu jag kan sätta i.....

Fredagkväll!!!

Jag och Lina har haft myskväll, ätit pizza, druckit vin kollat idol... Asmätt, kan knappt röra mig.... Lina hade varit sugen på pizza sen i onsdags så hon slog till med en DUBBEL Calzone!!!! Själv åt jag en grekisk.., var jättegott!!
 Annars bara fint, jobbar imorgon så jag ska väl gå och kojsa nu om man ska va på jobbet vid halv åtta.....

Var ledig igår och det var supernice.... Städade, var ut i spåret, var och köpte nya vinterdäck mm.... På kvällen träffade jag på mina gamla vänner på facebook så det var jättekul!!!! Hoppas vi kommer träffas snart! Andrea påminde mig om gamla saker som jag hade förträngt ,men kul var det ändå att bli uppdaterad om alla sjuka grejer man haft för sig när man var ung och dum (eller nåt haha)......

Få se vad som händer i helgen......, kanske utgång och prova på nya stället...

WHAT???

Såg just på på fotbolen att Mellberg har RAKAT SIG!!!! 
ÖVERALLT
!!!??!!!  
Eller ja, rättare sagt där jag kunde se iallafall. Och det är inte ok som Per skulle ha sagt! Där rök den enda snygga i Landslaget....Faktist, ibland var det bättre förr..., så Olof Please!! Låt det växa ut igen!!!! (iaf där uppe om det nu var på flera ställen)

Har haft myskväll med Malin och vi har tittat på..JAPP!!! "Bonde söker........ så klart!! Ätit gott och snackat skit!!!
Imorgon är jag ledig! Ska bli hur skönt som helst! Även om jag har massa grejer att fixa med......

Jihooo!!! Hörde just på sporten att GUNDE är tillbaka!! Min gamla favorit från Dalarna ska få skidlandslaget på  fötter igen.. ÄNTLIGEN! Som jag väntat!!!

För övrigt håller jag med Nathalie att det är med grodor & Paddor är inte lätt, det finns gott om dem men få som är något att ha..... Undrar när man kysser rätt groda eller har man gjort det?????!!!!!!!

Till sist vill jag bara säga att Andreas! Du skickar så otroligt gulliga mess, du vet hur man tar hand om sina vänner du och vet du!! JAG GER MIG ALDRIG!!!!!!
puss & hej från storpullan


Back In Town!

Men oj va kul jag har haft!!!! Det är alltid lika mysigt att vara hos Jeny & Markus och bli lite ompysslad!!! Först en trevlig fredagkväll med middag och mkt trevligt sällskap ;-).....
På lördagen var vi till Ikea, Jenny fick köra Forrrrden och vi tog en liten extra sväng  i bla drive inen på MAX!! Det var kul att åka med Jenny, väldigt intressant haha!!!!!

Sen hann vi så klart med lite shopping på stan innan vi skulle hem och förbereda maten innan gästerna kom på kvällen!! På kvällskvisten drog det sedan igång med en ÄKTA tjejfest och vi hade superskoj. Alla var så sugna på att ut och dansa och även jag hade tjatat om det hela dagen men av nån konstig anledning blev det inte ett enda danssteg för mig på BJ´s, men det gjorde inget :-)

Idag har vi varit desto lugnare , blev halva dagen i Pyjamas, ligga i soffan och kolla på idolreprisen. På em hann vi med en sen lunch med brudarna innan alla skulle fara hem till sina  ställen i landet!
            



140952-195

JeNnY & aNnA


140952-194 

Jenny& Jag i Forden!!!

::::::::::Love Actually::::::::::

Weeeeiiiiiiiii!!!!! Love actually.....Ska bli skitkul och spännande!!! Nu måste jag packa :-)

Puss & Hej!!!

Jag tror jag dööööööööör........

......för att:

//...va pinsamt det blev på "bonde söker fru" haha..., men rätt kul var det.....Måste nog erkänna att jag är lite smått förtjust i det programmet!!! Speciellt Anders frå DALARNA så klart!! Man är väl patriot :-)

//...jag håller på att längta ihjäl mig efter en trevlig helg i Uppsala :-), på alla sätt och vis ;-)........(visslande...)

//...jag är kopparfärgad nu, men trivs riktigt bra !!! Dock lite ljust kvar framtill så jag känner igen mig själv!

//....facebook!!! Det är trots allt lite trevligt med flörtande killar på internet :-)............

//....det var nåt mer men det försvann!!!


Önska mig lycka till!!! Nu gäller det........
Älskar er min familj och mina vänner! Är så glad att jag har er :-)

Helt Väck!!!

Äntligen en ledig dag  efter att jobbat sex dagar på raken.... Ska bli nice, ledig imorgon med.... Tänkte ta och storstäda, ut i spåret, tvätta bilen och fixa och dona!!!! Känner mig lite piggare idag, för igårkväll var det inte kul kan jag säga...
Efter jobbet gick jag, Lina och John och käkade lunch, gick lite på stan..Sen tog jag en vända i spåret och på kvällen var jag och Lina ut och käkade. Vi var på "kossan" och det var jättemysigt och supergott och vi såg fram emot en trevlig kväll, när jag plötsligt får en av mina Akuta svim attacker som jag faktist inte haft på länge nu.... Jag började få ont i magen, må illa, kallsvettas och känna mig konstig, Lina undra hur det var och sa att mina pupiller va asstora och jag var helt vit i ansiktet , blå om läpparna och ingen puls... Sen börja allt försvinna. Lina blev suddigare och suddigare och sen var jag helt borta, jag varken såg eller hörde henne men ändå höll jag mig vaken på nåt sätt....... Fy va pinsamt det var, och jag kunde inte resa mig och ta lite frisk luft för då hade jag  bara ramlat ihop....Så stackars Lina fick ringa efter nån som hämta oss och fick gå och betala och hjälpa mig hem, personalen stackarn blev rädd att det skulle va nå fel på maten men det var det ju inte.....
Helt groggy fick jag hjälp ner i sängen och hon fixade och donade.... Tur att man har så underbara vänner, men det var ju jättetrist att kvällen fick så snabbt slut... Vi hann ju inte äta eller dricka upp heller..... Jaja, nu mår jag bättre iallafall, som det känns nu........

För övrigt säger jag bara Grattis på namnsdagen, Mamma, farmor,jag själv och Jenny och imorgon Pappa!!!!

::::::Min Nya Favorit::::::

Är denna här...., en jättefin neccisär (vet inte hur det stavas)  men jag är iallafall mycket nöjd med den.........



image193

Annars har jag ikväll varit på Core och Afrodans och det var superskoj men
Anna Berg kommer inte kunna gå imorgon......, men jäklars vad jag känner mig som en afrikan..., fast en blek sådan!
Gulliga Mats hade varit upp med massa kanelbullar idag  när det var "kanelbullens dag" så vi är omhändertagna fast Jeanette är borta........ Sötnosar!!!!

Smickrad!!!

Det är vad jag är för vet ni vad Carolina & Andreas fråga.... Om jag ville sjunga på Edvins dop.....!!!! Jag kände att det var ett tag sen jag sjöng men det kändes ju jättekul att de frågade mig och det skulle jag ju gärna göra för Edvin, men jag måste fundera om jag törs.... (det gör jag nog) Sist jag skulle sjunga på dop blev jag ju sjuk men nu har jag ju nyss varit det så nu borde jag slippa det iallafall......haha....
Ska kolla lite bland mina sånghäften om jag hittar en fin låt som passar.......

JaG äR SåÅåÅåÅåÅ GlAd!!!!!!

lalalalalalla..... Idag kände jag mig bara så glad så jag ville bara ge ifrån mig såna där  glädjetjut hela dagen!!!! YIPPPPIIIIIIII!!!!!!!
Kom att tänka på en gång när jag kände mig så glad och jag visste inte vad jag skulle göra av all glädje, jag ville bara skrika och kunde inte för jag var bland massa människor och jag hade så mycket inom mig att det höll på att börja spruta ur öronen....Det var när jag hade klarat matte b kursen för två år sedan, och vissa kanske tänker nu, WHAT?????? Men ni anar inte hur jag slet med denna matte, hur svårt jag har.... , och fick göra om prov efter prov,    Pierre du vet,..... det var jättejobbigt verkligen , men en dag hade jag gjort det sista provet och arbetet och min lärare sa att jag fått gokännt. Alltså sån lycka jag kände då, det var som att sticka hål på en balong, jag ville bara skrika av glädje och jag sprang från skolan till mitt jobb och ville berätta för hela världen att JAG, ANNA BERG hade klarat matten...... När jag kom till jobbet började jag gråta och de trodde väl att jag var dum i huvet, men för mig var det sån prestation...........

Hur som helst, fullt sån lycka kände jag kanske inte idag men nästan, orsaken stavas Love (som har namnsdag idag), och underbara vänner!!!!!!
För det första Jenny och Marcus ni är så goa, oh vad jag tycker om er!!!
För det andra var jag och hälsade på fam Sulonen/Carlsson ikväll och nu höll den lilla sötisen Edvin sig vaken och han är ju helt underbar!!! Han var så nöjd i min famn och somnade tilloch med.... Jag passar verkligen som mamma :P

Sen måste jag bara säga att jag diggar miss matchmaking Ida Larre hihi!!!! Du är ju för go!!!!!

För det tredje håller jag på och smörjer min hyresvärd och vill ha omtapetserat och det lät inte helt omöjligt!!!! Jag la in min charmigaste spröda (hostförkylda) röst och sa att det är helt ute med gult och terrakotta och det ser inte bra ut  alls!!!!!! Få se vad vi kan göra åt saken, jag fick tyvärr inte vara försökskanin åt honom och tapetsera själv vilket nog var bra haha..... Nä men han är trevlig faktist, ska nog maila honom nu och smöra lite mer ........

Återkommer men imorgon är det bonde söker fru, (yippi!!!!) och på torsdag ska tydligen Lina försöka döda mig genom att gå på två pass på raken..., hon kanske inte vill ha med mig längre till Australien den lilla tokan!!!!

Fast, det är bra! Jag behöver bli FIT till nästa fredag!!! Läääängtar!!!!

Mina små godingar!!!!

Var här och hälsade på mig hela helgen!!!! Det var kanonmysigt!!! När jag kom hem från jobbet i fredags stod de utanför mitt hus och väntade..., Tyra sprang emot mig och blev jätteglad..., när vi kom in sa hon:Ååååhhhh, va fint du har Anna!!!!      Så sööööt!!!
Sen har vi gått på stan, byggt koja, varit i lekparken mm. När de skulle åka hem igår började Tyra gråta, hon ville inte åka ifrån sin Anna, då hade jag också svårt att hålla tillbaka tårarna.......
Det andra lilltrollet är ju bara för söt hon med! Men jisses vilket humör hon har (ärvt efter sin mor, jag minns det som igår)...

På torsdag ska jag, Lina och Ida på affrodans, blir spännande!! Dags att börja förbereda sig kanske och mjuka upp höfterna.... haha!!!

Ifredags var jag och lunchade med Carro O Andreas och lilla Edvin som jag äntligen fick träffa..., men tror ni han ville vara vaken, nejdå, sov hela tiden... Men det var mkt trevligt iallafall. Ska nog dit på onsdag, då får han lov att vara vaken lilla trollet!

Annars läääääängtar jag tills nästa helg! Ska bli hur kul som helst att åka till Uppsalalalalalaalalalalaal!!!!