Älsklingar.....

140952-41



Tyra & Nelly

 

Mina sötnosar, mysigt det var när ni hälsade på mig


BUGGKURS!!!

....gick bra! Det var riktigt kul faktist, massor av människor. Nu ska vi träna lite hemma men man måste stå själv, får inte träna med nån kille för då måste vi börja om från början nästa gång... Var väldigt blandade åldrar också så det var skoj...., jätterolig "lärare", jag garva som fan!
Ville bara tala om för alla som vill bli avundsjuka att om 21 dagar smäller det. Då far jag och övriga i "lafamilja" Berg till MAURITIUS!!!!!! Två underbara veckors semester, sol & bad, och firande av min kära mamma. Ska bli underbart, det är verkligen drömresa, en sån som man drömt om att åka på bröllopsresa och så får jag göra det nu....(bra ifall jag aldrig blir gift)! Vi blir nio stycken och myspys att få umgås med mor, far systrar, svågrar och Tyra och Nelly så klart, de sötaste småtjejer som finns....Älskar er, om jag inte sagt det tillräckligt!! 
Måste verkligen kolla efter resväska  snart så jag har nåt att packa i......


Längtar annars  till lördag till maskeraden i Avesta, spännande och se allt vad det blir för människor som kommer och vad alla är utklädda till. 120 pers tror jag det kommer, oj,oj,oj, vilken fest det lär bli.
Sov Gott!!!!

Angående att få gå på date med mig....

Vilka kriterier som krävs? Jaa, det är mååånga! Men för det första måste man vara lite modig och tala om vem man är, annars går det bort direkt.... ;)............så är det sörru! Och angående Nyköpings sötaste dalkulla säger jag bara tack! Men är du säker på att du sett alla?

Vilket är bäst?

140952-36


Mörkt? Ljust? el. Mittemellan?

Oh My Gud!

Jaa, har ikväll varit på gympa med KURT! Var sådär, gav mig inte mycket. Hade ju varit kul om man blev liite andfådd iallafall....... Jaja, jag har iallafall varit och tränat. Men det är imorgon det gäller. Då börjar buggkursen. Ska bli hur kul som helst... Har varit och letat skor idag men hittade inga bra så det får nog bli nåt jag har hemma....,lite klack ska det va tydligen men jag vill ju kunna stå på bena iallafall......

Jag älskar :
1, Darins nya låt:Everything aboute a girl...
2, Sebastians nya låt: ...vad den nu heter....
3, "SnyggErik"s Nya låt: I Can't say I'm sorry..
Så himla bra låtar, snacka om att erik låter precis som Gavin Degraw...., VILL HA!!!!!

För övrigt undrar jag vad jag passar bäst i? Mörkt?, Ljust?, eller mittemellan? Jag trivs just nu att vara mittemellan i allafall, kanske bafinner mig i en sån fas just nu....
Återkommer om buggen....
Maskerad på lördag, ska bli hur kul som helst!!!! Tina Turner, Dolly Parton och Elvis far upp till Dalarna på superfest, nej, inte suparfest utan superfest haha....
pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!


"HUNK"?????

140952-33


Våran "Hunk" som sitter på toadören på jobbet!!!
..så man har nåt att titta på när man sitter där...., gillar framförallt hans ögon.?....., sen är ju inte kroppen helt fel heller......   mmmmjammi!!!

Favvoprogram!!!!

Idag har jag varit ledig, städat fejat, handlat osv. Allt man ska göra på sin lediga dag, Men så kom jag på att min absoluta favoritserie,  (som jag ett tag varje dag spelade in, jag vet. Det är inte klokt!!) nämligen McLeods daughters gick på tv'n och då fick jag ju bara lov att ta en paus.  Det är nästan två år sedan jag såg det  och det var såååååå bra!!! Så jag är mycket nöjd med min dag bara att jag fick se det. Man är ju lite konstig, men ändåååå............
Ser fram emot imorgon,
Ha en jättebra helg!!!
Puss & Kram!!

Angående mina höga tankar om mig själv....

....så är de inte så höga! Det är "mycket snack och liten verkstad" när det gäller mig. Fråga syrran!.......Jag är faktist rätt ödmjuk,.......hoppas jag????????

Äntligen Vinter!!!

ÄÄÄÄÄÄÄntligen har det komit snö!!! Jag börjar käna igen mig och det är så här det ska vara på vintern! Jag tycker det är jättehärligt, det blir ljusare och jag vill ut och åka pulka!! Kanske får göra det i helgen när mina underbara systerdöttrar med föräldrar kommer hit. Ska bli sååå mysigt. Jag längtar ihjäl mig efter dem.

Ihelgen var det jättebra, det var fullt upp men ändå lagom, bara roliga saker. David är jättetrevlig och vi hade skoj! Hockymatchen i söndags var totalt värdelös, men det var ju trevligt sällskap, det är huvudsaken :-).
Annars är det träning och jobba som gäller. Är ledig på torsdag och det ska bli skönt.  Apropå jobb så fick jag prata engelska med en kund idag och jag höll på och dö. Jag är totalt urdålig på att snacka, förstår jättebra men resten är skit. Nyfiken som jag är så fick jag ju lov att börja prata så jag fick reda på vad han gjorde här osv så jag stod där o tragla i 40 min. Men det gick bra, och nu har David erbjudit att jag får gå kurs hos honom, men det var tydligen väldigt dyrt :-), få se........men det var tydligen en bra investering, enligt honom haha!!!

Nu ska jag sova, pusselipuss, kramelikram!!!!
Ps. Älskar er mor, far, systrar, svågrar och Tyra & Nelly!!!


Träning!!!!

Japp, nu har äntligen mitt nya liv börjat, det är jättekul att träna och jag känner mig så mycket piggare. Superskönt!! Har köpt gym- och gympakort på "friskis & Svettis" och det känns bra. Har hunnit med några pass ... Sen är det nog andra saker som gör att det känns bra och att jag är gladare lalalala...... Det är himla skoj att va poppis alltså :-), det är lunch hit och hocky dit......o hej å hå....
Jag lovar, det ska inte stiga mig åt huvudet haha!!!!
Imorgon är det fredag och efter jobbet ska jag och Malin ut och äta sen blir det myspys framför "Let's Dance". I helgen blir det en sväng ut till Svalsta , ev träffa Ia och på kvällen kommer nog David (uttalas amerikanskt om jag inte sagt det) över en sväng. På söndag blir det en sväng över till Carro och jennie, sen hocky (igen) Jag kan ju snart börja extraknäcka som domare så som jag springer där. Börjar ju bli expert ju......
Förövrigt är det massor av roliga saker som händer i vår, Mauritius,fester, Glasgow, Stockholm och bo på hotel, jag och Lina ska börja på buggkurs mm..... Det kommer bli en supervår!!!!!  Vi ska hinna träna lite bugg tills vi ska på "träffen" och dansa till Black jack, snacka om VUXENPOÄNG!!! Gå på dans till folkets park hahaha, men det är sant! Ja det kommer bli kanon!.....
Tre saker jag måste köpa:

1, En RIKTIG RESVÄSKA, stor, bra och framförallt snygg!
2, En VÅG som visar jättebra siffror, helst låga... undrar om det går att ordna.......
3,Inomhusskor till gympan och dansen........mycket viktigt!

Ha en trevlig helg!!!!

Idrottsgalan...

...är faktist himla kul tycker jag. Jag ÄLSKAR idrott och jag ringde och rösta på två till jerringpriset. Björn Lindh och curlinglandsladet damer. Var helt bergis på att tre kronor skulle ta det men det vart Susanna Kallur. Heja DALARNA!!! Jag känner att det är vårt år i år. Kul!!  Apropoå det ska jag på hocky igen, på söndag. David var ute i god tid den här gången så jag inte skulle hinna bli uppbokad eller nåt. Han är go, det ska bli trevligt. Det är bra att jag lärt känna honom så jag får privatlärarae i engelska, haha, det behöver jag. Är urkass!
För övrigt efter en tvkväll i soffan börjar jag återhämta mig efter gympapasset i lördags så nu ser jag t.o.m. fram emot ett nytt. Fast imorgon ska jag och Johanna ut och gå, vi träffades aldrig i söndags så det blev o kolla på "offside" som jag längtat att titta på, men den var inte så bra tyvärr.
Har inte så mycket att tillägga mer än att jag älskar er alla i min gulliga familj, mina vänner och alla goa!!
Nu är det läggdags (för längesen)................
sov sött....




ps, jag vill bli ihop med en skidåkare eller nåt..............eller nån snygg sportkille.................eller...............va fan dillar jag om.
GODNATT!

Till dig som undrade vad det kostar.....

.... jaaa, det kostar att man blir trött i ögonen av att sitta och titta på mig hela dagarna. Har man väl börjat kan man inte sluta haha. Jobba istället vet ja!!! :-)

Helt slut!!!

Söndag.... och  det känns som jag tänker gå i pyjamas och morgonrock hela dagen. Jag är helt slut efter en tuff vecka. Inte för att det har varit tufft på jobbet utan jag har inte varit hemma någe, det har varit nåt hela tiden och igår på em var jag på ett "mördarpass" på friskis och jag kan säga att det känns idag i kroppen. Sen blev det utgång iallafall igår fast jag skulle ta det lugnt men så kan det bli. Lina tjatade på mig.....och jag offrade mig :-)!
För alla som undrar om torsdagen gick det bra, jag var så hiiiimla nervös men det var jättetrevligt, få se vad som händer.... Vi gick och fikade, satt och pratade länge och sen gick vi och kollade lite i affärer. Det var trevligt. I fredags var jag och Malin bjudna till David. Han hade gjort lite plockmat och bjudit hem sina vänner, de var mycket trevliga alla.  En kille var så himla kul,  jag skrattade hela tiden så jag var helt slut i käkarna när jag kom hem. Ett gott skratt förlänger livet så nu kanske jag fick några år till.......
Nu ska jag gå och göra fruckost, lägga mig i soffan och kolla skidskytte och bara mysa. Ska träffa Johanna i kväll, det var länge sedan.
KRAAAAAAAAAAM!!!

Yipppiiiiiiiii!!!!

Det känns så himla skönt att det nya året har börjat så bra!!!! Jag har haft jätteskoj! Har hunnit varit på Friskis två dagar denna vecka och det har varit skoj, känns skönt att komma igång och igår bestämde jag mig nog. Jag ska nog köpa kort där av två orsaker:
1, Det känns bra att röra på sig och få lite kondis, blir piggare...
2,ABSOLUT killpotential, igår kom han dit, tiopoängaren...ojojoj, jag och Malin undrade, Vart har han varit hela vårt liv????? hihihi
När jag gick hem blev det pinsamt. Jag kommer och går utanför gymmet vi var och prova på förut, huva, spöregn, knallröda byxor instoppade i stövlar (såg ut som tomtemor själv) och med gympaskorna i höggsta hugg i handen och då sitter han där, alldeles vid fönstret, min gamla dejt! Titta som sjutton och jag heja men det kändes så pinsamt för att:
1,Jag såg rolig ut
2,Första gången jag hejade på honom efter jag träffade honom sist.....
3, Jag gick med gympadojorna i handen och han förstod att jag hade varit och tränat någon annanstans + att han kanske visste att det var Gratisvecka på friskis och tänkte att jag bara var en sån som gick när det var gratis.....
Nu är det ju inte säkert att han tänkte på allt det där men jag gjorde det iallafall....

Hur som helst så ska jag åka till Stockholm idag, kolla efter maskeradkläder mm, och träffa någon, (om han inte bangar ur), jag är jättenervös. Vaknade halv fem och kan inte sova  så till slut gick jag upp och satte mig här och skrev lite...  Återkommer om mer info senare...
Ha en bra dag, för det tänker jag ha lalalalalalalalalaalalalalaalalalala!!!!
PUSS,PUSS!!!

glömde....

Glömde säga att vi satt väldigt nära nyköpingsbåset och kunde kolla in spelarna ordentligt så vi var mycket nöjda med platsen.... vi satt alldeles bakom så vi hade kunnat torka dem i nacken haha... nästa gång vi bokar ska vi fråga om det finns plats PÅ bänken hahahahaha......

Partypinglorna...Vilken dag..!!!!!!!

140952-31

Igår var det bara hur kul som helst!!! Vilken dag! Först åkte jag o Malin och storhandla, sen en promenad. Efter det var vi på hocky mellan Nyk-Leksand, det var sånt himla drag. Leksandsklacken är enorm och överrösta allt, jättekul var det. Jag var typ ensam om att ställa mig och skrika på dem där jag satt men det gjorde inget haha, går inte in på resultatet. Det hoppar jag...:-(.
När vi kom hem gjorde vi god tacos och sedan var det utgång och shit va kul vi hade... Jag dansa och bugga med David(uttalas amerikanskt) så det stod härligan till och jaaa, mer lyckad kväll går nog inte att få! Lite spännande sms gjorde kvällen ännu mer perfekt så jag är mycket nöjd!
Idag blir det bar mys hemma med film osv. Nu ska jag gå och frulla lite, hejsvejs!!!








Passa er!!!

Ville bara säga till Jennys jobbarkompisar!!! Passa er för att titta för mycket på min sida! Det kostar att titta på en snygging som mig. Så ni vet!!!

Fredagsmys....

Oh va mysigt det är med fredagar, speciellt såna här som idag då det är trettondagsafton...
Först och främst att få sluta klockan 16, hur skönt som helst! Sen gick jag, sulan, Malin och en till tjej som heter Malin på grekisk restaurang och käka. Jätte gott, såg ut som man var i nionde månaden när man gick där ifrån och för att göra saken ännu värre gick vi och köpte massa godis så vi verkligen skulle spricka när som helst....egentligen får man bara äta godis på lördagar, nytt för i år, men man kan ju inte gå på bio utan godis kom vi fram till. Japp, ni hörde rätt, jag har varit på bio. Vet inte när det var senast, riddartiden kanske....
Vi var på " Göta kanal 2" och jag asgarva. Den var kul, ingen superbra men va man orka titta på en fredagkväll och jag skrattade verkligen...
Ska bli jätteskoj i morgon...återkommer om det senare.....
Tjaobello!!!!

140952-29

140952-29


Lite minnen från mig och Jenny........ Hoppas vi ses snart igen!!!!
Kramkram

Brudarna i Stockholm!!!!!

Brudarna i Stockholm!!!!!

Här står vi, jag och stumpan!!! Lite julshopping i estockholmo!!!! Tack för bilderna Jenny. Jag fick ju inte direkt bättre självförtroende av nyårsbilderna. Fy hur jag såg ut haha....

tidning på micron??????

.....ärd et bara jag som kan fråga i hela världen... Jag är ju helt kajkad alltså. Tur att jag inte är blond... För er som inte fattar drar jag lite snabbt. Ida på jobbet sa att hennes micro tar tid på sig men hon vet inte vad den är inställd på för hon kan inte med den. Malin säger: den kanske står på tining, Jag säger: vad är det, ska man hinna läsa tidningen under tiden? Malin skrattar och tror jag skojar... Ida säger:jag fattar ingenting. Jag säger: inte jag heller? Vad menas med tidning? Malin säger: ...men, upptining......???? JAHAAAAAAAA!!!!! Snacka om att jag är helt dum i lilla huvve alltså.. Stackars mig....
Ser framemot helgen,... bio på fredag, Hocky och utgång på lördag med Malin..Ska bli hur kul som helst...!!!!Vi ska ha myspys.

hej,hej!!

Nyårsbilder...

140952-24

Nytt År....

Jaa, då var det 2007! Nytt år och första dagen på det nya året. Det känns tyvärr jättejobbigt och jag känner mig jätteledsen. Har nu på kvällen kommit hem från Uppsala och Jenny & Marcus, det har varit jätteskoj!!! Tack snälla ni för ett trevligt nyårsfirande!  Vi har haft det riktigt trevligt och det var jättekul att få träffa Marcus. Han var supertrevlig och de har flyttat till en jättemysig lägenhet. Vi var ett gäng på tretton pers igår, åt god italiensk buffé, dansade och tittade på massa fina raketer.....men jag kännde sådan tomhet där jag stod på balkongen och tänkte tillbaka på nyår för 6 år sedan......då allt började, då jag trodde jag hittat min livskamrat. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna och jag känner mig helt trasig. Man tror man ska ramla ihop när som helst för man sitter bara ihop i några sköra trådar.., men på nåt konstigt sätt håller man ändå, dag efter dag...
Usch, jag hör ju hur jag låter, det var ju jätteskoj att va i Uppsala men det känns tungt idag, jag är så trött på att vara ledsen och känna saknad. Får hoppas att det nya året bjuder på lite roligare händelser. Nu ska jag nog lägga migoch kolla på någon glad kärleksfilm och försöka komma på lite andra tankar....

Puss på er alla!