McLeod Street i Cairns!!!

Hej alla sotisar hemma!!!!

Ni vet ett av mina favvoprogram ar ju Mc Leods dottrar fr Australien och nu bor jag pa McLeod street! Hur lustigt ar inte det pa en skala ???!!!!
Vi kom hit i sondags och det regna utav bara den. Sen har det fortsatt ett par dagar men idag har det antligen varit fint hela dagen. Med fint menas inte klarbla himmel men manga solglimtar iallafall. Sa jag har legat vid lagunen och haft det skont.
 Lillstrumpa ar pa utflykt och komer nog hem snart. Kanns konstigt att vara ifran varann en dag, vi har ju varit ihop varenda sekund i tva manader snart ju. Hon ville sa garna aka ut i Buschen och kolla lite och det vill jag med men nar pengarna borjar sina far man valja och da vill jag hellre gara det vi har bokat imorgon bitti.
Om vadret haller i sig imorgon bitti sa ska vi hoppa fallskarm har i Cairns och falla fritt i 60 sekunder. Ska bli sa himla haftigt! Jag sa till Lina att nu har vi degat och bara tagit det lugnt i tva manader sa nu maste vi gora nat som satter lite fart pa en. Adrenalinkick!!!! Jag langtar och haller tummarna pa att vi kan gora det.

Det vi annars har sysslat med ar att i mandags traffa vi tva svenska tjejer har pa hostlet och eftersom det bara regna sa bestamde vi oss for att ga pa bio pa kvallen. Sa vi kopte godis och popcorn och gick pa "Fools Gold"! Jattebra och rolig film sa det kan jag tipsa om. Vad som var annu roligare var att den var inspelad har i Australien sa vi kande igen oss fran Whiteheaven Beach dar vi var forra veckan.

Kvallen efter gick vi fyra pa restaurang och at jattegod mat. Trevlig personal var det och tillslut var det bara vi kvar dar. Vi blev bjudna pa allt dricka, sen skot de undan borden at oss sa vi kunde dansa dar for det regna sa mycket  ute sa vi kunde inte ga till dansstallet. Sa vi hade disco dar ett tag och vi fick onska musik hela tiden. Tillslut orka vi inte vanta pa att regnet skulle sluta sa vi sprang mellan hustaken till discot. Nar vi val kom dit halvt dyngsura sa var det sa himla kul. Man dansade pa borden och hade blomgirlanger runt halsen och vi rojde utav bara den. Killarna som jobbade pa restaurangen kom ocksa dit sen sa de dansa med oss.
Nar stallet stangde foljde vi med tillbaka till restaurangen och sa fortsatte vi dansa dar. Sen gjorde de lasange  och sangria och bjod pa sa det gick ingen nod pa oss haha..... Vi hade sa roligt och nar vi kom hem till hostlet borja vissa ga upp och ata fruckost. Da hade klockan redan hunnit blivit 06:00.
Manga roliga bilder hann det bli men jag forstar mig inte pa den har datorn riktigt sa jag far visa sen. Tog lite kort pa poliserna i polisbil ocksa pa natten och de stallde sa garna upp. Tur att de inte kom och akte forbi oss en gang till for da tankte jag fraga om jag fick provsitta i finkan dar bak.......(knappis)

Som ni skriver sa ar det sa himla kul att leva sa har och jag sa till Lina senast igar att jag borjar vanja mig vid det har livet. Det ar sa kul och man far vara med om sa mycket.
Men vi langtar sa mycket efter er sa vi kommer hem! Jag lovar!!!

GRATTIS Malin & Lars till lilla Melvin!!!! Nu har jag en mycket stolt moster har som plotsligt ville aka hem pa en  gang haha!!!

GRATTIS min lilla pluttmamma som fyller ar i morgon!!! Hipp hipp hurra, Alskar dig!!! Pussar i massor!

GRATTIS Andreas som ocksa fyller imorgon! Din lilla skit, ar det 23 du blir va?! haha!!! Puss pa dig ocksa!!!

Vi hors snart , Kramar till er alla!!!!!

Bored......

Det regnar och vi har sa trakigt sa vi far lov att sitta lite mer  pa internet. Men det gor inget. Imorgon hoppas vi iaf att bussarna gar som de ska sa vi kommer upp till Cairns. Sen har vi en vecka dar innan det bar av hemmat med ett stopp pa tva dagar i Singapore.
(Om jag borjar skriva lite konstigt snart ar det for att nan har i datarummet har san fotsvett sa jag snart blir hog!!!)

Jag ar lite sugen pa att gora en Skydiving (fallskarmshoppning) innan vi far hem sa far se om vi gor det. Det hanger pa hur mkt det kostar. Skulle va hur haftigt som helst. Blev sa sugen efter Anna & Felicia berattade om deras.
Efter den har resan kan jag saga att man har blivit lite tuffare, lart sig leva pa ett annat satt mm. Intressant och Nyttigt. 
Jag kommer kanske tom sakna odlor pa rummet, myror i brodpasen, kackerlackor i neccesaren mm. Allt som blivit en vardag har!

Det gick tom sa langt att jag tankte tatuera mig om inte bussen skulla ha gatt i torsdags. Men mamma, du kan va lugn! Bussen gick som TUR var!!!

Va duktig du ar Tyra som kan skriva pa datorn! Och visst var koalan sot?!, Forstar att Nelly tyckte det ocksa! Mormor tyckte jag skulle ta med den hem. Om ni visste mina sma gulletroll vad jag vill pussa pa er och fa en san dar riktig bamsekram av er! Ska bli sa kul att ses.
Hoppas ni far kul pa maskeraden nu ocksa. Onskar verkligen jag kunde va med! Jenny (syster), du maste skriva och beratta hur du gjorde med haret.

Ha det gott alla, roligt att hara av er som vanligt!




140952-350


140952-349


140952-348


140952-347


140952-346

....

140952-339

Inne i bungan!
Det regnar in lite,,,,,,,

Smatt & Gott!!

Tyra & Nelly! Vad tycker ni om de har djuren?


140952-337

Jag & djuren


140952-336


140952-335
Bungan vi bor i!


140952-334

Goril & Veronic & vi......Sista dagen tillsammans.....snyft! Men vi ses i sommar!


140952-333

Magnetic Island & Glad alla hjartans dag alla en dag i efterskott!!!!

Ja igar funka det att aka buss och vi var i Townsville vid halv atta pa kvallen. Sen var det att vanta pa farjan ut hit till Magnetic Island! Kom fram vid 22:00. Mitt ute i Buschen bor vi, i en Bungalow jag och pullan. Och om jag sager sa har, det finns inte sa manga hus eller affarer, typ tre och det regnar utav bara den. Alltsa inte som det gor hemma utan tio ggr varre, sa, man kan saga att vi blir utvilade har. Ska stanna har tva natter till och med det har regnet lar vi ju inte komma harifran. Jag har redan lite lappsjuka har ute.......

Idag har vi iallafall varit har utanfor hostlet och atit en riktig Buschfruckost for att sedan traffa papegojor, halla i en koala, alligatorer och ha en stor orm runt halsen. Och jag gjorde det! Ashaftigt! Kan inte fatta att jag gjorde det. Vagade inte ta pa den men nar hon slangde den runt halsen pa mig kandes det helt lugnt!
Jag var nog i Chock!!!!

Fa se vad vi ska tillbringa resten av tiden med har i OSREGNET!!!Det var sa trakigt att aka ifran Goril Och Veronica i gar och lamna Airlie Beach och jag saknar dem massor redan, aven Anna Och Felicia som vi traffat, men sa ar det.

Tanker pa er alla hemma Och Glad Alla Hjartans dag i efterskott! (Var aldrig vid en dator igar.) Tycker om er massor!!!

Ulrika! Ni ar valkomna nar ni vill, fre-lord blir val asbra, far jag se pa vasaloppet i lugn och ro pa sondagen hahahahaha....Skojar (lite)
Nu  borjar det narma sig, ska bli underbart att fa traffa er alla, men, Det ar sa himla kul att resa och sa mycket varje dag man far vara med om. Hinner inte skriva en brakdel.

Ha det nu sa gott alla! Skriv garna och beratta vad som hander hemma. PUSS PUSS!!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

140952-332


140952-330




140952-329

Sista kvalla me THE GANG!!!!

140952-327

...O galet kul ar det!!!!


140952-326

Chris, hans tjej och vi i Brisbane



Lina ska ut och snorkla
Lina lyssnar vad grannarna har for sig EGENTLIGEN!!!!
Bikinitrosor pa tork!

Fast I Paradiset!!!!

Japp, vi skulle akt vidare idag men det gar inte att ta sig fram for vagarna ar i vatten..... Sa ar det nar monsunregnen faller har minsann..... Har varit sa i flera dagar men vi hoppas pa att kunna aka imorgon.  Tur att vi fick plats att bo kvar har....
 Em har dock varit fin sa vi har kunnat legat lite vid lagunen. Harligt! Kanns skont att fa lite farg, vi borjade ju bli sa bleka haha.......

Igarkvall var vi ute for ovanlighetens skull och hade jattekul, sista natten med ganget eftersom vi trodde vi skulle dra idag. Norskorna, svenskorna och vi! Kungarna pa dansgolvet ar vi :-), Ni kan tro det va?!

At lite god mat och dansade, sedan till ett stalle som har liveband och vi borjar kannas igen nu for killen som sjunger ropar i micken: And now we have the girls from Norway and Sweden here!!!!!!!!! Vilket han aterupprepade flera ggr under kvalla, blev bjudna pa lite gratisdrinkar for vi ar sana bra fan mm...., sa det var bara att tacka o ta emot!

Vi har aven fatt natt visitkort fran nagra karlar haha..., bla SHREK och Airlie Beach Plumbing & Gasfitting. Det ni haha......

Ovrigt som hannt ar att efter fyra veckor utan fon slog vi till. Det ar det basta kop vi gjort for kladerna torkar aldrig nar man tvattat dem sa igar stod jag en timme innan vi skulle ut och forsokte fona mina jeanskjol. Den hann bli halvtorr. Skitsamma for efter en halvtimme ute gar det iaf att vrida ur kladerna, sa man ar inte superfrasch direkt ute pa krogen........

Hoppas allt ar bra med er hemma! Kul att hora av er och fa veta hur det gar pa Lets dance och melodifestivalen! Det kanns sa konstigt att ni har vinter darhemma, vi tror ju att det ska bli host nar vi kommer hem! Konstigt!

Vi langtar efter er alla hemma och jag kande mig sa kramsugen  och lite ledsen idag, bara lite ledsen alltsa. Inte att jag langtar hem men anda ....,ni vet! Jag och Lina hade gatt och lagt oss i vara sangar och skulle vila lite och jag lag och lyssnade pa min Ipod . Vred och vande pa mig och till slut  krop jag upp till Lina och sa: Far jag ligga bredvid dig, jag kanner mig lite ensam! Och det fick jag! Sen somna vi bagge tva haha......

Ha det sa bra alla hemma och var radd om er! Aterkommer om nagra dagar!

Pussar i Massor!!!

Lite till.....

Lite mer bilder varsagoda........ (gick och kopte en timme internet till for jag hann inte med ett skit pa den forra haha)

I morgon forresten ska vi, om det gar och vagarna ar oppna igen aka till Magnetic Island! Det ligger ca fem timmars bussresa harifran norrut. En o som vi ska bo pa nagra natter....
Det borjar ju narma sig nu slutstationen men vi njuter av stunden verkligen och kanner oss lugna! Fast jag far erkanna att det tog typ fyra, fem veckor innan jag verkligen kunde slappna av....

Va kul Carina att hora av dig och du tog hand om mamsens har nar jag ar borta. Hon blev sakert kanon! Va mysigt att ni varit i Tailand, har ju inte provat det an jag men det blir val nangang. Som du skriver, 11 timmar ar ingenting haha..... Nu vet jag vad restid ar men det gar sa himla bra sa det kanns inte.

Nu ska vi nog ta och tvatta lite jag och lillstrumpa.

Hej hej fran en lite solbrand och sprallig tjej :-)







140952-320
soldack pa skeppet



140952-319




140952-317

Jag o min gitarr.......



140952-315

Skepp o Hoj!!! Nu kor vi!!! TUUUUUUT!!!!


140952-324

Maskinisten Anna pa baten........ska kolla sa allt ar OK!!!

Lite Bilder fran paradiset!!!




140952-314


140952-312


140952-309

Antligen Uppdaterar jag mig lite!!!

Vi har sa himla kul forstar ni och ar ute pa aventyr sa jag hinner inte sitta vid burken men idag ska jag ta mig tid for det ar lite daligt vader har......
Sa pass att vagarna runt om oss ar avstangda sa folk kommer ingenstans. Det ar ju tur att vi tog oss en tur till mataffaren sa vi fick reda pa det (nagra svenska killar som vi traffa) far jag och Lina har typ NOLL KOLL!!!! Vi har ju semester!!!!

Vihar haft sa himla kul senaste veckan. Varit ute en hel del, traffat massa roliga, snygga och glada manniskor ;-), varit ute pa tredagars segling vilket var underbart! Jag skulle kunna vanja mig vid det har livet faktist. Segelskeppet vi akte med var bara sa himla fint , besattningen jattetrevliga, maten underbar och alla manniskor ombord var jattegoa! Vi traffade tva goa tjejer fran Linkoping som vi har haft sa kul med, inte kloka pa en flack!

Snorklat hela dagarna, atit hela dagarna, haft delfiner och stora havskoldpaddor som simmat bredvid var bat och sett sa fin natur.  Vi var bla till ettt stalle som heter Whiteheaven beach, alldeles vit sand och jattefint vatten! Tyvarr blev det bara nan timme pa soldack for vadret var inte klockrent. Vore ju synd om vi ska komma hem och va for bruna........suck!

Alltsa det ar sa haftigt att snorkla och jag som varit sa radd for fiskar hade forst lite panik men sen var jag liksom bara ett med havet! Hade en jattefin fisk som jag blev kompis med och vi simma bredvid varann bra lange och snacka lite.

Jag har sa mycket att beratta for er nar jag kommer hem. Onskar verkligen ni fick vara med om det har. Nar jag satt upppe pa soldack pa lordagem, hade snorklat hela dagen, satt med en coctail i handen och tittade ut over vackra oar och havet och horde hur delfinerna andades tankte jag, LYCKOST ATT VARA ANNA BERG!!!!!
Det gar verkligen inte att beskriva med ord :-)
Vi hade en egen hytt jag och stumpan och det gick bra att aka, gungar dock fortfarande under mina fotter sen jag klev av baten. Har hjalpt till att hissa segel ocksa for det kunde vi gara tva ggr.

Annars har vi traffat nagra brasilienkillar sa man fick utnyttja det man kunde sen man var dar (typ tre ord men iaf) och massa andra roliga!

Jag och Lina har nagra nya motton har i Australien:
* Det man ar sugen pa behover kroppen! At och drick vad och hur mycket du vill!
*Australien ar ju sa torrt land och man ska snala pa vattnet sa SAVE WATER, DRINK BEAR!!!!!
*TA ABSOLUT INTE I ONODAN! Vi har ju semester!!!!!
mmmmmm, kommer inte ihag alla nu!

Va kul att hora ifran er alla som skrivit till mig. Jag langtar efter alla!
Ja, Annica, Lina ar syster till Malin! Vet du vem hon ar? Bra gjort av dig att du sag det!

Mattias vad sager du?! Har parlan haft problem med bakbenet! Tack att du fixa det!

Ahh, hade sa mycket jag skulle skriva och beratta men jag har glomt kom ihaglappen nanstans och hjarncellerna lamna jag hemma i Sverige tror jag sa jag aterkommer med mer information......

Onskar jag kunde skriva till bilderna men hinner inte det. Ni far titta sa far jag beratta sen!. Fattar inte att en timme kan ga sa fort..... Nu ar tiden ute.

Pussar i massor till er alla darhemmma! Alskar er!!!!

.....

140952-306

Bilder



140952-304


140952-303


140952-302


140952-301


140952-299

Lite fler bilder.....

Gomorron Varlden!!!

Provar att lagga in lite fler bilder idag.......
Klockan ar halv tio pa morgonen och vi har atit fruckost och vantar pa att regnet ska sluta. Det ar ju lite regnperiod har nu.....

Vill borja med att saga: Stackars er hemma som ar sa sjuka! Hoppas ni blir friska snart! Tycker synd om er.
Och Ulrika tack!!!! Jag skrev val inte MAGNETER???!!!!! Fy skams pa mig i safall hahaha......
 
Slog en signal till farmor och farfar igarkvall och det var sa kul att prata med dem. Ni vet vi saknar ju er alla hemma och nar vi sitter och ringer hem blir vi alldeles rorda och jag och Lina sitter och faller nan tar.

Igar var vi halva dagen vid poolen sen tog vi en promenad pa kvallen. Vi kom ut pa ett stalle riktigt ute i Buchen och dar lag ett hostel sa vi smog upp och lanade toaletten, var lite busiga.  Det var helt morkt efter vagen och man horde massa djur och lite laskigt var det. Lina sa hoppas det inte kommer nat  otackt djur och jag sa att jag hoppas det kommer en riktigt stor kobra eller nat sa man far va me pa lite aventyr:)
Men det gjorde det inte.

Idag ska vi ga och leta efter de stora skoldpaddorna som finns i havet. Hoppas vi ser dem.

Ha det bra alla hemma! Skriv garna och beratta vad som hander hemma?!
Puss puss!! Krya pa er alla!

ps, Mattias! Hur mar parlan? Hoppas den inte ar i vagen!

Tisdag 5/2

Klockan ar halv nio ca pa morgonen och jag tankte jag skulle prova igen med bilderna men nu var de borta sa det ar som det ar....

Vi kom som sagt hit till Airlie pa sondagmorgon edfter 15 h pa buss, tank det ar som att flyga till Tailand men vi borjar bli sa vana nu med dessa restider sa man tycker inte det ar nanting. Dock svart att hitta en skon sovstallning pa en buss men det funka......

Hostlet vi bor pa ar absolut helt ok och vi kommer vara har ett tag nu. Det ar trakigt att man inte kan bada i havet for alla magneter men de har en Lagun som alla ar vid. Det ar ett fint stalle. Sa forsta dagen tillbringade vi vid Poolen och pa kvallen blev det utgang. Sarah som vi traffade pa frazer Island ar ocksa med oss har sa hon var med ut. Vi traffade tva killar fran england pa kvallen sa de var med oss och partade. Det ar bara det att det ar sa tropiskt har och man ar varm hela tiden, fast det ar molnigt sa ar man jattesvettig.

Lina och jag dansade en hel del pa utestallet sa  nar vi gick hem fran krogen pa natten stannade vi alla fem till vid lagunen och tog ett nattdopp! Sa skont! Sen var jag sa trott eftersom man inte sovit sa mycket natten innan.

Igar hade vi lite fixardag, tvattade, gick lite i affarerna och kollade priser pa segelturen vi ska gora. Blir nog pa fredag. Tredagars segling med stor bat ut i Whitsunday Islands. Ska bli sa kul. Hoppas bara att vadret haller i sig.

Annars har vi inte mycket for oss. Vi har bla raknat vara tander och jag har 32 st och Lina 25st.
 Det ar alltsa darfor: Det gar at mer tandkram for mig!
                                      Jag ater mycket fortare an Lina!
                                      Jag sliter mer pa tandborsten!

Apropa tander sa at Lina for forsta gangen kangru igar! Hon tyckte det var gott och nu nar jag sett att hon overlevde tors jag ocksa prova haha......

Igar kopte jag ocksa min forsta Cowboyhatt! Den ni sag pa bilden. Nu ar jag en riktig ossiegirl!!!
Lina shoppar hela tiden och nar vi akte fran Brisbane sa de pa Greyhound at henne att hennes vaska inte far vaga mer. Den vagde redan for mycket haha..... Hennes vagde da 21kg och min vagde 17kg, + vara handbagage som vager nagra kg vardera. Det ar riktigt tungt att bara runt pa men man vanjer sig.

Va kul Jenny J med Kallvikenganget! Ni ar ju for gulliga att jag ar valkommen pa era tillstallningar. Jag har ju bott i Falun ett litet tag sa jag ar lite Falutjej...! Vet inte om det gick att lasa det jag skrev forut men de spelade ju Bryan pa radion och da tanker jag pa oss :)

Maritha, vi saknar er ocksa hemma och hora era roster, Robbans historier och allt! Men vi passar pa att njuta nu for veckorna gar fort.

Igar hade vi sa kul nar vi satt och tittade pa alla vara kort vi tagit. Ni vet, nar man borjar zooma in ser man plotsligt saker som fanns med pa kortet i bakgrunden som man inte visste om....... Det fanns mycket kul kan jag saga haha......!!!
 Nu ska jag ga och ata fruckost  och sedan blir det nog en dag vid poolen eftersom det inte blev nan igar.

Tanker pa er all hemma, saknar er och langtar tills vi ses och hors.
Pussar i massor!

Allt jag hann med nu

140952-297







Skulle lagga in en hel del bilder men det vill inte fungera sa bra sa det har ar det enda jag hann med just nu.....
Ar i Airlie beach just nu och det ar typ HUR VARMT SOM HELST!!!! Man kan inte bada i havet heller for det ar stingseason med massa farliga magneter sa nu ar det pool som galler. Molnigt , lite regnigt men man ar i allafall heklt blot av svett hela tiden....... Skriver mer snart...... Inget vill funka..... SKIT!!!!

Puss iaf!!

Ok

Jag vet inte vad som hande! Hoppas ni kan se vad det star........ Sorry!!!! Den har datorn ar helknapp! Hoppas jag kommer till ett hostel med bra datorer sa jag lagga ut bilder och skriva normalt! Puss

regnig Lordag!!!!

Och vi har inte mkt for oss om jag sager....
Hahahaha....vad jag skrattar och blir glad nar jag laser  era inlagg... Hoppas jag kan skriva for bokstaverna har forsvunnit pa detta tangentbord och sitter lite olika mot hemma sa det ar svart att hitta dem......

Maste borja med att svara pa era kommentarer, Mamma! kortet kommer! Jag lovar! Har inte sett nagra ormar an tack o lov men moss, stora odlor, spindlar, kackerlackor mm krylllar det av.... Men jag ar forsiktig!

Ia , fan att jag missar 9.90 apelsinerna..., det kanns lite tungt men jag fikar med dig nar jag kommer hem! langtar till det. Tack snalla du for salta aporna. Oppnade det idag 2 febr, sa jag holl mig!!! Blev jatteglad! du ar ju for go. Synd att jag inte far aka byggarebob mer men jag provar garna den nya nan gang. Jag som sag en gul hjalm och tankte kopa den till dig men da matchar den inte langre......haha.... Halsa alla pa jobbet, vi saknar er och tanker pa er jamt! Halsa Stina och gratta, hon fyller ju imorgon!

Igar kom vi hem fran Frazer Island efter att ha varit dar tva dager. det ar varldens storsta sando och vi har gatt i regnskogen, badat i sotvattensjoar med dingos springande runt oss, akt jeep efter stranderna mm..... Motorvagen gar pa stranden sa det gick fort som sjutton. On bestar av bara sand sa det var bara sana vagar. Jattehaftigt!

Vi var en grupp pa  fyra killar, tre tjejer och Guiden. Det var bara vi tjejer som hade bokat talt och ville campa, killarna skulle bo pa resort...haha...Har ni hort va?!   (ohhhh, nu ar det Brian Adams pa radion! Tanker pa oss Jenny J nar vi var pa konserten! Kul det var!)

Iallafall, sa vi bodde i talt och Guiden talta ocksa. Vi kopte mat till kvallen pa fastlandet och sen hade vi BBQ pa kvallen och hade lite fest!
Mitt ute i buchen bland alla djur. Gick och lade oss jattesent och jag sov max 15 min. det gick bara inte. Det var jag och Lina och en engelsk tjej som heter Sarah. Klockan halv fem gick vi tre upp igen for att ta en promenad fram till stranden och se soluppgangen! Saaaaaa fint! Det var det vart!
Var dock astrott igarkvall!

Alltsa, vi pratar sa mycket engelska och jag och Lina pratar tom det med varann sa vi borjar snart glomma bort svenskan haha....
Igarkvall hade vi middag har pa hostlet i restaurangen och efterratt blev det ocksa.... Mums!

pa em tar vi nattbussen till Airlie Beach sa vi ska val ga och ata nat innn vi aker!

Tanker pa er alla hemma och det ar kul att hara vad som hander i Sverige, hur ni mar mm!

Pussar och Kramar till er alla!!!