Dreamin' of you.....

Lyin' in my bed
Thoughts in my head
Visions of you
But I can't get through the night

So pick up the phone
I know you're home
You're playin' with my heart
And you know that it just ain't right

It's just a game of love, love, love
And even though it's hard baby
I can never give you up

You're the one I'm dreamin' of
I can't live without your love
Tonight
And it's you that I adore
You're the one that I live for
Inside
Of you, I'm dreamin' of you

So I get in the car
But I didn't get far
'cause the radio played
Every song that I sang with you

Yesterday's gone
And it may be true
But you know that
I'll never get over you

It's just a game of love, love love
And even though it hurts me baby
I can never give you up

'cause you're the one I'm dreamin' of
I can't live without your love
Tonight
And it's you that I adore
You're the one that I live for
Inside
Of you, I'm dreamin' of you

You, you gave me love
Love gave us hope and strength
To carry on and
You, you gave me faith
When I was fallin' down
You would pick me up, my love

You're the one I'm dreamin' of
I can't live without your love
Tonight
And it's you that I adore
You're the one that I live for
Inside
Baby, baby, baby, baby
You're the one I'm dreamin' of
I can't live without your love
Tonight
And it's you that I adore
You're the one that I live for
Inside
Baby
I'm dreamin' of you

Mauritius nästa.....

Imorgon åker vi........!!!! Jag är fortfarande snörvlig men det blir nog bra nu när man får lite sol på sig. Ska bli så härligt. Ska börja packa nu och fixa, så får man gå och lägga sig och vila lite emellanåt.

Jag är glad att vi ska åka men känner mig ändå helt tom inuti..... Det är så jobbigt, är jätteledsen men någongång ska det väl gå över......
Ska försöka lämna alla tråkiga tankar borta i indiska oceanen och fylla på med nya glada......

Jag kommer sakna er här hemma och framförallt mina underbara  jobbarkompisar som alltid bryr sig och är så goa, men vi syns snart ju. Jag ska ju inte vara borta ett år ;-). Om jag ev får tag på någon dator där kanske jag skriver och talar om lite hur vi har det, annars hörs vi om två och enhalv vecka. Ska ju på släktträff också direkt när jag kommer hem, var  väl ungeffär15 år sedan sist så det var ju ett tag sen. Blir ju spännande.


Ha det så jättebra alla,
sol och bad väntar
utan att jag skämtar
haha, (förskräckligt vilken dålig humor man har)
puuuuuuuuusssssssssssssssss!!!!!

Hemma och är sjuk...

....vaknade vid nio och har verkligen sovit länge i natt. Kroppen behövde väl det. Känns konstigt att vara hemma från jobbet och vara sjuk, var längesen tack o lov. I går kväll blev det lite filmer bla Ice Age 2 så man fick skratta lite och nu ska jag nog slå på nån kärleksrulle Ska försöka börja packa lite sen om jag orkar. Nu blir det smörgås och lite fruktsallad först till fruckost.

::::::::::::::Kram och host::::::::::

......Vill Ha Til Våren............

140952-73140952-72140952-74

Min snygga väska jag köpt

140952-71

Jättekul fest!

140952-70

Sjuk....

Typiskt, blev sjuk i helgen. Men det är bätre nu än på onsdag, då vill man ju vara pigg när vi ska iväg. Var ändå bort till Jeanette och Mats igår. Vi hade bara såååå roligt. Ingen av oss är klok på en fläck! Vi åt jättegod mat, sjöng singstar vilket inte gick så bra för mig eftersom jag var hundra gånger hesare än Bonie Tyler men va fan, jag sjöng så gott det gick, och hade bara jättekul. När klockan var ett kände jag att nu går det inte längre så då for jag hem febrig och dann.

Så nu bara degar jag och försöker krya på mig med lite glass, maränger och chokladsås framför tv'n. Har kollat reprisen från melodifestivalen och jag säger bara en sak, MÅNS!!!!!! Shit vilken pudding! Ojojoj, man skulle kunna äta upp han och jag tycker låten var jättebra också.

Nä nu ska jag ringa till min vän i Uppsala.
Puss och kram!!!


Imorgon är det fredag, på lördag är det fest, lalalalalalalala

.....stämmer ju bra denna vecka! Har just kommit utfrån en låååååååång varm duch efter ett hårt men kul träningspass. Malin och jag satt och jäspade ikapp innan men nu efteråt är man jättepigg. Härligt! Den här veckan har verkligen varit en supervecka med massa kul som hännt och igår var det "Alla Hjärtans dag" oxå, första året på länge som man var singel denna dag men det gick hur bra som helst . Fick massa gulliga sms, mail, kort och blommor fick jag oxå. Av två stycken. Inte illa det!
Jag har det så himla bra och alla runtomkring mig är helt underbara.
Jag har en sån här vecka jag älskar allt och alla ( vilket jag iof ofta har) , känner mig nästan lite flummig, lite "flowerpower". Men jag lovar att jag inte går på nåt konstigt. Det måste vara alla endorfiner som utsöndras när man tränar...., eller nåt?............

På lördag är det fest med jobbet och alla vi lääääängtar, eftersom vi har så himla kul ihop. I tisdags träffades vi alla hemma hos Camilla på jobbet och vi skrattade så jag trodde käkarna skulle fastna för evigt uppe vid öronen så hur ska det inte då bli på lördag när vi ska dricka mer än ramlösa :)!

Sen ska jag börja packa i helgen, i min stora nya fina resväska (vilken inte alls är så speciell, bara enkel svart men ändå. När jag ändå flummar på kan jag lika gärna fortsätta...) , YIPPPPPPPPPPPPiiiiiiiiii!!!!!
Fortsätter angående resväskan. Hade egentligen velat haft en rosa men det passar inte till allt och då fick det helt enkelt bli en svart. Har köpt en annan stor SKITSNYGG väska, metallicfärgad, som jag är mycket nöjd med, Kanske kommer en bild inom några dagar så ni får se hur förbannat snygg den är ;). Jag vill VÅRSHOPPA!!!!!
Får bli när jag kommer hem, brun och förhoppningsvis snygg! (Finns det någon som tycker flodhästar är snygga????) njaa, hur som helst, återkommer nog i helgen, ha det så länge........!!

Pusselipuss!!!!

ps; älskar hollywoodfilmer, speciellt sluten........ oftast,........... om det slutar bra vill säga.............

Helg!!!

Söndagmorgon och morgopigg som jag är sitter jag här och skriver kl: 07:24....Har varit en vecka med fullt upp men ändå roliga saker. Jag har tränat, varit på buggkurs nr 2, jättekul mm. Synd bara att de där 45 min går så fort..., men jag ser verkligen fram emot när man börjar kunna det där, så man kan ut och dansa lite mer nån gång i vår...

Fick äntligen prata i telefon med min vän också......, det lever jag på länge. Jag saknar dig så otroligt mycket. Önskar du var här, tänker på dig jämt!

Igår efter jobbet var jag på " mördarpasset" och efter en andra gång kan jag konstatera att det VERKLIGEN är ett sk mördarpass. Det är slaviskt men som han säger när alla har tungan hängandes i golvet av trötthet, - ni har valt det själva!, och det hade jag ju. Men det är otroligt skönt efteråt....

Sen kolla jag melodifestivalen igår och jag röstade helt klart på de två låtar som vann. "The Ark" är grymma och Ola Salo är ju bara för häftig. Jag ringde och röstade på dem, sen tyckte jag den andra lugna låten var så vacker. Ingen schlagerlåt men jättefin, så jag är nöjd :) !
Idag kommer mor, far, Jenny och Per ner och hälsar på och så ska jag fixa dem snygga i håret till resan. Antar att vovvarna hänger på också så nu ska jag gå och baka kladdkaka och garnera en smörgåstårta.
Ha det super!!!!

ps, nu är det bara nio dagar kvar, sen åker viiiiiiiiiii..........................

fler....

140952-65

Fler festbilder....

140952-62

"Tina" på scenen där hon hör hemma.....

140952-61

Maskeradsnyggingarna 3 februari 2007

140952-56140952-53140952-60

Helgen.......



Myspys i Buska....
Promenad med hundarna och Andreas är ute och åker fyrhjuling med sina två fruar, lillpullan och storpullan :-)

Helgen som varit........

Har varit en jättetrevlig helg,  vi for upp till Dalarna i fredags fm, jag, sulan och Andreas. Gjorde Avesta(vilket gick snabbt) sedan var det bara lugnt och myspys uti Buska. Hade väldigt kul på vägen upp då vi stannade vid en mack för jag behövde ur på toaletten. När jag sprang ut till bilen igen höll jag på att gå in i fel bil men som tur var ropade Carro på mig så jag slapp skämmas över att jag hoppade in i någon annans :-). Den stora festen på lördagen sen var toppen. Alla var jättebra utkädda, ca 100 pers, och det var jättetrevligt med god mat, musiktävling( jag var upp och sjöng på scenen så klart) och vi dansade så det stod härligan till...... Min presentation var:
" Sångfågeln SnyggAnna från Buska = 2 delar hjärtlighet och 1 del galenskap"
Andreas den snälla människan tyckte det borde stått tvärtom, 2 del galenskap och 1 del hjärtlighet. Han är ju för go.......!!! :-(
Hur som helst var vi jättesnygga och jag var en väldigt solbränd Tina Turner eftersom min maskeringsfärg var svår att få lagom mängd på, men det gjorde inget.  Carro var Dolly Parton, Andreas= Elvis the king, Jenny= Pippi Långstrump, Ulrika= Ronja Rövardotter, Per  och Niclas = Bluesbrothers (el hur det stavas). Lägger in lite bilder så ni får se....

Må gott så länge......
Kramar från Tina Turner....

Bessy & Zimson

140952-48   Våra hundar Zimson & Bessy140952-49

Tina Turner....

...det är jag det på lördag...Carro kommer bli kanon som Dolly och Andreas har hittat riktigt bra grejer till Elvis. Shit va snygga vi kommer va!!!!  Kändisbilder kommer ut i nästa nr av "annas se & hör" nästa vecka :). Imorgon ska jag äntligen hem till "människobyn", Buska,  och få visa mina vänner vart jag kommer ifrån. Pratade med mamma och pappa nyss och nu längtar jag efter att få krama dem, och Bessy och Zimson så klart. OOOOOhhhhhh vad kul det ska bli. Ha en underbar helg alla, puss,puss


ps, Carro! jag säger bara, Kanon!!!!!

.......................

Everytime I think of you I always catch my breath
And I'm still standing here, and you're miles away
And I'm wondering why you left
And there's a storm that's raging
Through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spend my time thinking about you
And it's almost driving me wild
And there's a heart that's breaking
Down this long distance line tonight

I ain't missing you at all (missing you)
Since you've been gone away (missing you),
I ain't missing you (missing you)
No matter what I might say (missing you)

There's a message in the wire
And I'm sending you the signal tonight
You don't know how desperate I've become
And it looks like I'm losing this fight
In your world I have no meaning
Though I'm trying hard to understand
And it's my heart that's breaking
Down this long distance line tonight

I ain't missing you at all (missing you)
Since you've been gone away (missing you),
I ain't missing you (missing you)
No matter what my friends say (missing you)

And there's a message that I'm sending out
Via telegraph to your soul
And if I can't bridge this distance
Stop this heartbreak overload

Nyinköpt!

140952-46

Nyinköpt klänning med skärp till mammas födelsedag på Mauritius ...........
Gult passar till solbrännan....

Fina gummistövlar va? ifall jag ska ut i skogen nån gång!!!!


140952-47

Star i avesta, frisörbruttorna!!!!

140952-42

Barnasinne kvar!!!

140952-45

Vissa blir aldrig vuxna......... typ, jag och Jenny......!!!! :), men roligt har vi iallafall!