Jag drar.....

...till Jenny imorgon!!!! Jiiipiiiiii! Det ska bli kul att träffas, var ett tag sen jag var i Uppsala nu. Ja, nyår senast!
Annars har veckan varit som vanligt, jag, Lina och hennes syster Malin har traskat lite i elljusspåret. Skönt! 
Snart semester, bara en vecka kvar, få se vad vi hittar på. Vi har så många planer och skulle behöva ha mycket pengar......
sov gott, trevlig helg!


Ulrika, om du läser detta, skicka bilden är du gullig! puss puss!

SE UPP FÖR Miss PIGGY!!!!

140952-119


Uuuuggghh!!!!
Jag säger bara det, hur  i all värden lyckas man!!!!!


 Tack Ida för bilderna!

::::::::::::::::::MIDSOMMAR:::::::::::::::::::::

    
                  

140952-113140952-115140952-114

Det regnar och jag är i Buska......

...och min mamma lade nyss världens dåligaste skämt, tänker inte ens nämna det för så dåligt var det.

 Midsommarhelgen är över och det blev som vanligt inte så fint väder, men det var bara så skönt att få vara ledig och vila upp sig lite. Det behövdes verkligen. I torsdags kändes det lite jobbigt när jag tänkte tillbaka på den här dagen för ett år sedan och hur allt bara ändrades sen, men när jag åkte ifrån Nyköping på väg hem till Dalarna ringde lilla Tyra och gjorde mig så glad. Hon hade åkt ut till mamma och pappa för att sova över eftersom jag skulle komma dit så hon väntade på mig. Och så hade hon plockat smultron till henne och mig. När jag kom fram sprang hon i min famn och kramade mig hårt så sa hon.-Anna, vet du, Nu är jag jätteglad!

På midsommarafton var vi hos min syster och hennes familj, åt silllunch, var till gammelgården och dansade och grillade på kvällen.  Jag gjorde två kransar till tjejerna men Nell vägrade att ha den på sig men de var så fina den stund de hade dem. Så mysigt så, tråkigt att intemin andra syster var med bara, jag saknar henne så mycket! Hoppas vi träffas snart!

Sen har det typ regnat och vi har bara ätit gott och umgåtts. Jag var förbi vår gamla lägenhet på Corneliusgatan och tittade, kändes konstigt, saknar, men ändå inte. Det är mysigt att vara hemma men jag vill inte flytta hem just nu i allafall.
Idag ska jag fixa alla i håret lite innan jag far hem så det är väl bara att köra igång!

Ha det gott!!!

Glad Midsommar!!!

Tänkte bara önska alla en Glad Midsommar!
Jag hinner nog inte skriva nåt innan fredag och på torsdag kväll far jag hem till Dalarna! Ska bli underbart att komma hem, träffa alla och bara vara. Längtar så efter mina sötnosar, pratade med Tyra ikväll och så frågade jag, -vad gör du? hon svarade -jag tänker på dig Anna...., hon är så himla söt! Oj vad vi ska dansa på fredag till små grodorna mm. Hoppas vädret blir bra!

Har varit en sväng till Carro och Andreas och snyggat till dem lite. Trevligt! Nu ska jag krypa ner i sängen, leta lite recept ,så jag kan skriva inköpslista til midsommarmaten.

Puss puss på er alla!


Tankeöverföring?!?!?!

...händer rätt ofta. Bla jag och min kära mor ringer ofta varandra samtidigt och idag tex slog jag hennes nr och direkt efter hör jag hur hon slår mitt och så är hon i andra änden. Det är ju lite sjukt alltså. Det har varit så väldigt ofta för mig på senaste tiden att jag tänker på någon och så dyker personen upp eller ringer. Tänk om man kunde se in i framtiden lite. Just nu skulle jag vilja kunna det. Bara liiiite,.... eller också inte.......

Har tagit mig en riktig slappar em och tittat på TVÅ filmer, det händer ju inte så ofta. Fick bara lov att titta på "The holliday" igen för den är så bra och Jude Law är så sjukt snygg och jag skulle lätt hångla med honom. Men  nu kommer jag nog aldrig träffa honom och skulle jag göra det så skulle nog inte han vilja hångla med mig så det är bara att glömma hahahaha.......

Snart är det midsommar och jag längtar!

Kram, kram!!!

:::::::::::::::::::Sunday morning:::::::::::::::

Det regnar, är söndag och jag kan göra vad jag vill idag och det käns så skönt. Har börjat morgonen med att rensa lite jordgubbar som jag tänkte ha till fruckosten. Sen blir det på med regnkläderna och iväg på en en långpromenad. Underbart!

Igår var det jättefint väder och jag var ute istort sett hela dagen. Låg i träggårn och sola, sen gick jag till Lina och vi låg på en filt och bara mös, åt godis, pizza och hade det bra. Vi var välförtjänta av att bara få dega efter en riktig skiva på fredagen, för det var vad det var! SHIT!!! Vilken fest det blev! Vi skulle egentligen farit till Stklm igår men efter lite ändrade planer så blev vi hemma. På fredagkvällen kom John, Lina och Perra till mig och vi grillade och hade skoj. Sen tog jag och Lina cyklarna till borggården och kollade på Nyköpings idol, vilket var mycket trevligt! Vi skulle senare möta upp killarna på Lotsen men eftersom vi träffadepå Linas mor och karl så följde vi med dem hem en sväng för att så att säga, tanka på lite mer, vilket vi inte alls behövde egentligen. Lite sent in på söndagsnatten kom vi iallafall ner till hamnen där vi avslutade våran jättelyckade kväll. För det var verkligen ASKUL HELA KVÄLLEN! Även om den resulterade i två cykelolyckor, blåmärken, fotskada, sprucken läpp, två fall till, ett på asfalt, ett i gröngräset, grön sommarjacka(var vit tidigare på kvällen), gröna jeans, Borttappat favorithalsband, en cykel som ser lite missbildad ut men är nu omplåstrad! Men ack vad roligt det var. Som ni säkert förstår finns det många sköna historier runt den här kvällen..........
 Nu blev jag akut hungrig och måste gå och frulla lite!

Puss och Hej så länge!

ps, som tur är var inte kameran med denna kväll, så det blir inga vimmelbilder.......

??????!!!!!!kÄrLeK!!!!?????

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::VaRfÖr SkA DeT vArA Så kRåNgLiGt?????? I bLAnd öNsKaR mAn aTt dEt bARa kUNdE vArA EnKeLT FÖR SJUTTON!!!!!!!!!! MeN VA TRåkigt Det VORE KanskE, Om Allt BARA VAR ENkelt, Då HADe MaN InGet Att KÄmPa FÖr JU!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Några till bilder från kvällen på cafeét.....(mycket nöjd)!!!!

140952-111      140952-110140952-109140952-108

Några varma ord gör en så glad!

Ledig i dag! Jätteskönt! Även om jag gick upp tidigare än när jag jobbar så är det skönt att bara få vara ledig och göra nåt annat! Var upp till Stockholm där jag mötte upp min ena syster, Ulrika, och vi shoppade och bara mös..... Hon ska på bröllop och behövde nåt fint att ha på sig och det hittade vi så vi är nöjda med dagen. Nu är det bara en vecka tills vi ses igen så det kändes skönt. Slipper vi längta ihjäl oss.

Sen måste jag bara säga tack till er som skriver så gulliga kommentarer till mig. Blir så glad av att få höra det. Det behöver man ibland. Jag läste faktist det i en tidning idag att vi är alldeles för dåliga på att säga vad vi tycker om varandra, berömma osv. Vi tänker massor av saker om personer, situationer mm varje dag men hur mycket av det säger vi? Jag tycker själv att jag är hyfsat bra på att tex säga om någon har nåt fint på sig eler att jag känner att jag uppskattar deras omtänksamhet osv. Men jag kan säkert säga det ännu mer.... Det får ju inte bli överdrivet så klart men man blir så glad av få höra några varma ord i bland och lever på dem bra mycket längre än den tid det tog att säga dem....

Imorgon är det Nyköpings idol! Blir spännande. Hoppas det blir bra väder nu till helgen bara. Jag vill sola!!!!!!!

Puss & Kram på er alla go, jättesöta vänner!

SommarKväll i Juni.......

OOooohhhhhh!!! Jag vill att det ska vara juni jättelänge till.  Det år så himla härligt, det blommar överallt och det är så ljust länge om kvällarna  och bara hur mysigt som helst! I helgen var det verkligen superväder och på lördagen var jag och sulan till Stockholm på lite shoppingrunda. Jag skulle inte ha nåt men hittade ett par sköna skor, en fin sommarklänning och ett par ascoola trekvartsjeans med grenen som slutar nere vid knäna. Först stod vi där och skratta i provhytten åt hur fult det var och det såg ut som jag skitit på mig, men jag sa redan då att det kommer bli favoriterna i sommar....... Ja sen i lördagskväll har jag haft dem på mig, får verkligen tvinga av dem när jag ska gå och lägga mig :-P....... De är med andra ord skitsnygga!  

Vi kollade lite efter Carros pappa oxå som sprang i maratonloppet men det var så varmt så vi fixade inte att stå där. Annars hade vi så mysigt så jag och Lillpullan, Du är så goooo!!!!!

Sen har jag jobbat lite mm i helgen. Var igårkväll och köpte mig en våg äntligen så jag kanske börja fatta nån gång hur mycket jag faktist väger. Sen skrev jag upp det på krittavlan i köket så jag ska bli påmind varje gång jag öppnar kylskåpet.......!!!

Har nyss pratat med snyggaste bruden i Uppsala och nu har de slagit till hon och mr Bart! De har köpt lägenhet och ska flytta in i augusti och den verka jättemysig, snacka om att nu är det på riktigt! Shit Va Kul gumman!!! Nu har du börjat stadga dig på riktigt och jag är så glad för er skull. Nuär det bara och köra men du vet vad vi har sagt! Vi ska ligga och föda samtidigt så du får allt knipa ihop ett tag till innan ni börjar tänka på barn!!!!! ;-) Du blev den som först köpte bostad och det är faktist på tiden nu, vi börjar bli tillräckligt gamla,....... JAG VILL OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ........, Men jag ä inte bittääääärr ja intää!!    hahahahahahah! Nä, Festprisse som jag blitt längtar jag så klart till inflyttningsfesten då vi ska presentera er för grannarna haha!

Apropå fest så är det en del i veckan. Nyköpings idol på fredag, blir skoj, stockhom torsdag och lördag så jag klarar mig allt.
Puss och Hej, Kul förresten att ni är positiva till att jag börjat skriva lite igen.....så ni har lite koll på mig!

Shit!!!! Det är VERKLIGEN Sommar!!!!

JäääääättttteVarmt!!!!! Jippi!!!! Kanske tom blir ett premiärdopp i helgen. Idag tar alla studenten och jag är avundsjuk1 Det var så himla kul!!!

Trevlig helg!
ps, tack Carro vad du är söt! Imorgon blir det kanon!

Bruttan herself :-)

140952-103

Glasgow och Stockholm

140952-104

Jag Lever!!!!!

Fast det var ett tag sen nu......:-)  Har varit fullt upp och vi har bara varit ute på en massa roliga saker. Först var det Glasgow! Jätte mysigt att bara vara, shoppa äta och dricka gott. Dock inte Wisky men nån öl vart det allt! Handlade lite fina klänningar mm. Såg inte tillstymmelse till snygga skottar och därav inget kollande under kilt heller i förebyggande syfte för att slippa bli rädd.......

Helgen efter det begav vi oss på lite kurs till huvudstaden och hade en mkt trevlig helg. På dagen var vi i Loréalstudion och på kvälla vart det Café Opera med mat och fest vilket var mycket uppskattande från en tydligen kändisgalen Anna! Det var samma kväll som det var rix fm festival och därav en del kändisar ute och som vanligt hade jag ju med mig kameran och fick några riktigt fina kort som jag är MYCKET NÖJD med :-)
Det var iallafall en riktig höjdarkväll med klackarna i taket och dt kändes tråkigt att det stängde redan klockan tre!!!!!!?????? Men dagen efter vid hotellfruckosten kändes det rätt bra att man la sig när man gjorde.....

Sen har jag varit hem en sväng och hälsat på vilket var längesen och så lite mer fester här i Nyköping mm mm..... Jag sitter verkligen inte inne och häckar iallafall.

Nu har ju sommaren äntligen kommit också och det har varit två mysiga kvällar på raken nere i hamnen. Först med Carolina och Andreas i tisdags, De har varit en vecka på Kreta så de var så bruna och fräscha. Carro var jättegravid eller hur jag ska säga, magen hade vuxit som sjutton och så har de köpt hus!!!! Jag är såååå avundsjuk! Gissa vem som kommer vara där en del och gosa med bebisen!
Igår var vi ett glatt gäng på tio pers som fira nationaldagen med mat i hamnen och sen fotboll hemma hos mig. Jag hade tippat 5-1 till Sverige och jag måste säga att det var inte långt ifrån, ......., förutom att Island typ aldrig var nära att göra det där målet!

Nu till helgen blir det Stockholm med Carro på lördag vilket jag ser fram emot och på söndag blir det jobba. Det är bal så då ska jag slänga ihop några uppsättningar. blir skoj!

Jaa, för övrigt är det rätt synd om mig för jag är dyngförkyld, vill hitta min stora kärlek (som inte är upptagen), och jag skulle ärligt talat behöva gå ner fem kilo..., men, va fan...., Det kunde vart värre!!!!!