VÅRKÄNSLOR AND I LOVE IT!!!!!!!

140952-87

Här är min nya klänning som sitter som ett smäck! Längtar tills jag får ha den på mig... Den var faktist riktigt snygg på om jag får säga det själv......

Har varit och tränat med Johanna ikväll. Skönt, var ett tag sen nu....behver lite kondis....

Sitter och lyssnar på vår partyskiva Lina som vi körde i lördags, shit va kul det var. Tack snälla för skivan. Är helt såld på de här latinolåtarna.... Det kanske är lite latino i mig, man vet aldrig. vi måste göra om det snart :-)!!!!!!!!!!!!!!

Annars är det SKITBRA!!! Jag har nog fått vårkänslor lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalaaalal!!!

Förresten, Grattis pappa igår och Grattis Tyra på torsdag, älskar er!!!!

pussssssss & kraaaaaaaaaaam!!!!!

lalalalalalalalalalalalalal, härligt väder, snyggakläder, lalalalalalalalallalalalalalalalaa

Annas Lista!!

5, Tacos!!! tacos!!!tacos!!! så himla gott  och man tröttnar aldrig. Bästa fredagsmaten som alltid går hem!


4,  Nästa fredagsnöje, Let's Dance!!! Tycker att det är jättekul att kolla på och de är så himla duktiga! Sade från allra första programmet att de tre paren som var kvar var mina favoriter och de tyckte tydligen inte bara jag..... Väldigt imponerad och jag ringde faktist och röstade på Tobbe, han är min favorit för hela han är så go och glad och han är jättebra på att dansa jive ...... Blir jättesugen på att lära mig dansa när jag ser det....!


3,Citronlakritsstänger! Tack lillpullan för att du har köpt det åt mig! Jättegott!!!


2,Stockholmsturen i onsdags! Var jättekul och trevlig och jag hade en riktig mysdag för mig själv. Älskar att shoppa, inser bara att jag måste hitta en rik karl eller jobba dygnet runt, men då hinner jag ju inte shoppa så det får bli det förstnämda alternativet!


1,FEST!!!!...och allt vad det innebär ;-). ( Framförallt efterfest tycker jag är kul.....:P! )Jag har haft turen att få världens bästa vänner, alla jag har, världens bästa jobbarkompisar och vi hittar på så mycket skoj, och tok!! Gårdagen var sååå lyckad och  det är riktigt bra när man har alla pengar kvar i plånboken när man kommer hem! Mera fest, (fast det har vi ju varje helg, kan nog inte bli oftare)!!!



BUBBLARE:Nästa veckas fest.....
UTELISTAN: Veliga karlar!!!!

Söndag!!!

Är lite trött idag efter gårdagen men oj va kul det var! Först jobbade jag lite, sen kom Johanna och Julia hit en sväng. Riktigt kul att träffas och få prata lite skit.....
Sen var det dags för denna helgs utgång. Jag och Linas kompis Åsa var bjudna hem till Lina och vi åt god mat, dansade och hade superskoj.  Puss Lina! Lite sena kom vi iväg till Birgers men det var jättelåååååååååång kö så då blev det VIP istället och vi had hur kul som helst. Vi var i riktigt fin form och efter några shotar blev det ännu bättre....... Jag är bara såååå nöjd! Tycker så mycket om er mina vänner och vi har så kul ihop... Är så glad att jag träffat er!

Ännu bättre är att jag hittade en klänning i onsdags i Stockholm som jag inte kunnat sluta tänka på. Men tur som jag har är Malin där idag och har köpt den åt mig nu: Jippi!!!! Tack Malin, vad gjorde jag utan dig! Hoppas den sitter bra, har inte provat den och den var väldigt dyr så jag håller tummarna. När man går ut så här ofta måste man ju ha lite kläder och jag är värd det :-)......
Annars är det lugnt, ska stöka lite hemma idag, rensa lite i garderoben kanske.... Det är ju VÅR!!!!

Var för övrigt inte med på Gert's lista i Frott'e den här veckan heller, väntar på att ligga på plats 1 som stans snyggaste och trevligaste frisör :P......
Ska nog göra mig en egen lista.......


Tack & Hej.......



Glömde...

....säga att mina nyinköpta baggy bara älskar jag! De sitter bra som fan och jag är mycket nöjd! Har bara fått lite skavsår idag av allt knatande eftersom grenen sitter lite längre ner så om jag går hjulbent ett par dar så vet ni varför...... De är hursomhelst skitsnygga.......... Vårens favvo.....!!!!

BLÅSAN!!!!!!

140952-86

Här är den, nyinköpta festblåsan som ska användas den 14:e! Kanske inte ser så mycket ut för världen men den är jättefin på. Har varit i Stockholm idag och det var helmysigt. Jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst men pga pengabrist och trötthet fick jag till slut fick jag nöja mig med:  5st toppar, 2 koftor, 1 klänning, 1 väska, en klocka, örhängen och en loka :p! Nu måste jag ha skor och väska till blåsan också men jag orkade inte leta nå mer. Alla människor var så glada och det kändes som att alla fått lite vårkänslor, ...eller så verkade jag bara allmännt trevlig...., och det är jag ju!

Såg nån kändis och så kom tv 4 förkväll fram till mig och frågade om jag hade haft någon dålig chef nångång. Nja, nej inte direkt sa jag, okej alla har ju inte varit bra men ingen har varit helkass heller. Nähä sa hon, är du duktig på att immitera nån kändis då? Jag tänkte och tänkte och kom på när jag var yngre hade jag pippi på att härma "Kurt Olsson", men det kändes somm att jag inte ville va med i förkväll på fredag och stå och härma Kurtan så jag svara nej på den frågan ocksåoch tur var väl det!!!! Det hade vart nåt det!
Lina hade förresten jättekul igår på bion åt att de sa "Du å"... som jag gör. Jag menar på att man säger ju så, t.o.m på film! Det var mysigt att gå på bio, längst bak satt vi, sex st på rad, kändes som när man var tonåring och alltid skulle sitta längst bak........

Sen har jag hunnit med en buggkursvända också, gick bra. Nu hinner vi bara träna en gång till innan vi ska på "Black Jack". Spännande!

Längtar efter er alla!!!!

Anna's Se & Hör!!!

 Kom just hem, ska på bio ett gäng, "se upp för dårarna". Måste handla om oss.........., blir intressant!
Har inhandlat nya baggyjeans idag så de får bli dem nu till kvälla!

Imorgon tar jag en vända till storstan. Är ledig och måste ha lite vårkläder och en FIN klänning tills vi ska upp till "Blå Hallen". Där duger inte vad som helst. Ska bli kul att heja på Lina som gått vidare som årets nykomlig (frisör) och finalen går av stapeln där. Blir nog en riktig skiva!!!

Puss& hej!!!!!!

Måndag....

Lite trött imorse efter en trevlig helg. Det var riktigt myspys hos Ia. Fick jättegod mat, sen bastades det och vi bara mös! Åkte därifrån vid elva, hade mysbrallor och skulle egentligen hem men med min enorma övertalningsförmåga lyckades jag få med Lina ut att ta nån öl. Fort som sjutton gick det hem till mig och bara se till att man såg lite vårdad ut och sen iväg. Så nu har vi satt nya trenden.Mysbrallor på krogen! Ja herregud, men trevligt var det. Väääääääldigt trött på lördagen men det var det värt.

Såg Andreas Jonsson sjunga i Västerport på lördagen, gick på stan mm. Sen var det dax igen för en schlagerkväll, men va sjutton, Livet är ju en schlager. Det var kul men närmare två var jag så trött att jag höll på att ramla in i väggen.

Igår var det lugnt, min kära vän Jenny hade ringt och pratat in så gulligt ( men lite halvflummigt) meddelande på lördagen så jag ringde upp henne. Efter två timmar kom Mackan och undrade om vi fortfarande prata, men vi träffas ju inte så ofta och det händer mycket så ja, det gjorde vi. Du är så go vännen. Ska bli kanon när ni kommer och nu har vi som mest bakis bestämt att vi ska åka tjejvasan nästa år. Kul, det var längesen vi hitta på nåt sånt!
På kvällen orka vi inte gå på bio utan jag gick till Lina och Malin o kolla film, köpte godis och halvsov genom en film. Eller Malin låg och SNARKA i mitt knä, men jag älskar dig ändå gumman......

Idag är det den 19:e, det var då allt skulle vända för både dig och mig stod det i horoskåpet. Var iof en engelsk tidning men det lär väl stämma här också. Jag väljer att tro på det iallafall:-). Allt annat stämde så himla bra på både dig och mig!

Var och fika med hon som har en bulle i ugnen idag, nädå, jag vet att du inte gillar när man säger det. Men du var så vacker, du kommer bli jättefin med mage. Jag såg det;-)....
Nu ska jag gå och äta lite.....
Hej svejs!!

Nu är det VÅR!!!!

Jippi!!! Äntligen har den börjat och jag känner att allt kommer vända nu. Hoppas det iallafall. Men igår morse när jag gick till jobbet och solen sken kändes det som att det sprätte i hela  kroppen och man blev så glad av det fina vädret. Härligt!!
Har förövrigt varit och blir en händelserik vecka med massa kul och man får känna att man lever efter semestern.  Frisyrvisning i stockholm var vi på med jobbet i tisdags. Jättekul! Efter tre veckors uppehåll och lite ringrostighet var jag på buggen i onsdags och det var också jättekul. Hade nog inte tappat så mycket, lite taktkänsla hade jag kvar, Luckey me!

Ikväll har jag varit och kollat på världens sötaste valpar. Jag säger bara, alla killar! Släng er i väggen, jag är kär i Zorro! Han var såååå söt och jag såg att han blev kär i mig. Det värsta är att han är redan borttingad, så nu måste jag kidnappa honom..(också).  Hur som helst så var de underbara, precis som du Malin! Tack för skjutsen och för att du är så go!

I morgon har tjejerna bestämt att vi ska träffas hos Ia och käka gott och sen basta, och jag lovar att de tog det nu när jag kom hem för jag ska tappa så mycket av brännan som möjligt ;-), i bastun alltså. Men jag har redan börjat o fjälla så det spelar ingen roll. Ser ut som en leopard!

På lördag blir det schlagerkväll!! Yes, äntligen ska vi ta en riktig kväll! Var ett tag sen nu. Vi på jobbet skulle lika gärna kunna bo ihop för vi träffas ju iallafall hela tiden hihi....

Måste bara säga också att systra mi, Du är ju skitsnygg på bilden. Bland det bästa jag sett faktist så jag är stolt över den. Du och Jenny lyckas ju tom se värre ut än "Spikey" ju, och det är inte illa! Tyra, du är så go som vill ha lika halsband som mig .Nelly, Grattis tiil att du börjat gå nu! Det krävdes att du skulle få ha ditt ettårskalas först! Blir roligtatt se nästa gång jag kommer hem......

Trevlig helg på er alla och sov så gott!!

Kramar från annapanna

mauritius.....


blomma

image83

jag älskar....

....Sarah Down Finer's låt från melodifestivalen och Mika's " Grace Kelly"! Så jäkla bra!!!!! Håller på att lyssna sönder dem nu som jag alltid gör när jag får någon favvolåt så i övermorgon är jag väl redan trött på dem. Varför kan jag aldrig lära mig.... Stackars mina grannar! I höstas var det "hurt"  de fick höra dag ut och dag in......

Var det förresten rätt låt som vann igår? Jag vet inte, alltså den är bra och Ola Salo är ju bra..., men jag ringde och röstade på Måns... och det var inte för att han är snygg, (fast han ä det), nä, jag gillar den låten men de blir nog bra att skicka "The Ark" till Helsinki!

Imorgon kväll kanske jag blir snygg i håret. Hoppas, fast det gör ju ingen skillnad...... jag ä lika ful iallafall........., uch va trist..nu går jag o lägger mig...
Gonatt!!!


Mauritius.......




Nu är jag hemma....!!!!!
Mauritius är superhärligt, när man inte ligger i hög feber vilket jag gjorde i en vecka och när det inte är cyklon som det var i fem dagar. Vi hade verkligen otur, vädret var sådär och alla var sjuka av olika slag. Men de få dagar alla mådde bra och det var fint väder var det helt otroligt underbart! Det går nte att se på bild men sanden var kritvit och havet så turkost det bara går. För engångs skull såg det ut precis som i resekatalogen om inte bättre. Helt fantastiskt och underbara människor.....
Det har varit jättemysigt att få umgås med familjen i två veckor också, bara vara.
Badat och snorklat har vi gjort för fullt. Jag har ju aldrig snorklat och det var jättekul. Var VÄLDIGT rädd för fiskarna i början men sen fick jag ju skärpa till mig för jag ville ju se dem oxå och de var jättefina. Var som att simma i ett akvarium.
Fast det är ändå rätt skönt att komma hem till vardagen och träffa sina vänner mm. I morgon är det tillbaka på jobbet och det ska bli kul......
Har pratat med sulan och Malin lite och det var kul att höra deras röster, har längtat efter dem :-).

Puss, puss, på återseende!