första semesterveckan....

         

Några små vykort ur semesteralbumet........

Hamnen....

...var vi till ikväll och käkade lite, jag, sulan och Andreas. Jättemysigt! Sen  var vi förbi deras hus och kollade en sväng så nu vet jag vart de ska flytta, såg sååå mysigt ut så!

Annars jobbar jag nu efter en veckas semester som var väldigt trevlig. Vi var en sväng till Söderköping, gick och strosa efter kanalen jag , Per Malin och Blomman. Käka gott och hann med en sväng till smultronstället också. Sen blev det bio på kvälla. Tro det eller ej men jag gick på Transformers. (Jag slutar aldrig att förvåna mig själv). Sen komm Jenny J hit vilket såklart var superskoj! Vi hann med lite femöre, plocka hallon i Träggårn, Grilla hos Per och sen Lotsen så klart! Så trevligt så, och de har fina brunnar på taket hos Per. Sen blev det Dalarna i slutet av veckan och på lördagen var vi allihopa till Furuviks Djurpark och hade en kanondag: Det var jättemysigt att träffa alla och Nelly satt och sa "Nanna" hela tiden......

Nu hoppas jag på min nästa semestervecka att det blir kanonväder så jag kan sola och bada lite....
Återkommer....., blev så trött så nu måste jag bara gå och lägga mig...

pusselipuss!

Första dan......

...på semestern, det regnar om vartannat men känns skönt att vara ledig. Har just skjutsat Sarah till tåget och vi har haft jätteskoj! Varit ut och ätit, shoppat lite, fest i lördags med utgång, efterfest hos mackan och vi gick och lade oss vid femsnåret! Lina och Åsa var oxå här och det var mkt tevligt. Jag chockade oxå mig själv genom att göra världens goaste drinkar så jag kan extraknäcka som bartender om det skulle behövas!

 Igår var det filmdag, kebab och godiskväll här hemma med mackan och lite Beckfilm. Så vi har haft så mysigt så. Hoppas det inte dröjer lika länge nu tils vi ses Sarah! Få se vad som händer ni i veckan, Jenny kommer, och sen upp till Dalarna! Det blev ingen utlandsresa denna vecka för de var så himla dyra men man vet aldrig nån av de andra veckorna.....

puss,puss

image131


Solnedgången på Smögen!

140952-130

Det här ska vi förresten sitta på en klippa och titta på när vi är i smögen......
Galet härligt!!!

Snart semester......Utlandet kanske.......

Imorgon börjar den....., Jippi!!! Firar med att min kompis Sarah från Örebro kommer imorgon och vi ska käka lite i hamnen. Ska bli så kul att träffas, var 11/2 år sedan nu, oj vad tiden går........Sedan på lördag har jag bjudit lite vänner så Sarah får träffa dem och så blir det lite fest, med utgång så klart! OOOOHhHHHH va kul det ska bli!

Sen gäller det, om vi hittar nån resa eller inte. Vi kanske drar på söndag, jag, Lina, John och Per. Men än är de för dyra resorna....., vi drömmer om Grekland om dagarna nu men vi ska inte bli besvikna om vi inte kommer iväg...., (fast det tror jag vi blir...). Det skulle vara så härligt! Men annars har jag ju massa annat kul nästa vecka, Jenny kommer ner, jag ska hem till Dalarna , vi ska till smultronstället och käka glass mm. Och som Lina säger, annars drar vi v, 32 så det löser sig.  Men OM, så är allt tvättat och klart, bikini köpt och det är bara att slänga ner skiten i väskan.......
Ska bara bli så skönt att vara ledig för nu är jag inte alltför rolig, känner mig less och det gör ont överallt och jag är sååååååå trött! Oj vad jag gnäller, det passar inte på mig, nej nu ska jag måla naglarna istället.

Puss på er alla goa och glada!

ps, jag börjar förresten bli riktig kändis, det är radio, det är frotté, det är SN mm mm....oj va poppis man är (hahahahaha)

Ice, Ice Baby.....

140952-129


140952-124

We Are The One And Only!!!!!!!

140952-127

140952-123

140952-121

:::::::::Anna:::::::::::

140952-126

Fyra galningar, en lite mer städad, fest, och sen var de kört........

Nyss hemkommen från studentstaden och en underbart trevlig helg! Tack Jenny och Markus för allt! Kan inte börjat bättre an det gjorde. Markus överraskade mig och Jenny med champange & jordgubbar! Riktigt mysigt. Sen kom de andra DALAbrudarna och festen var fulländad! SHIT va kul vi hade, utgång på Birger Jarl och allt som hör till en festkväll! Sång, dans och alla galenskaper bara vi kan komma på! Måste tyvärr censurera det mesta från kl 23:00-04:00.......

På lördagen var det pigga och glada, iallafall vissa ( Hanna kom med solbrillor och 11/2 liter vattenflaska), fika på stan och shopping, fast jag hittade inget så det blev billigt. Sen grillade vi lite och vidare till fröken Borgström som fyllde år. Grattis än en gång Anna!

Man trodde kanske först att det skulle bli en städad kväll men även den ballade ur, fast på ett bra sätt som fredan! Det var pianospelande med allsång, uppträdande, alla sprang runt med toapapper runt huvve i ett tåg och dansade till "När vi gräver guld i USA", en tradition tydligen vilket jag oxå ska införa på mina fester. Alla grannar lär ju ha funderat.....??! Sen blev det nostalgi för födelsedagsbarnet( och även lite för mig) med Ronny & Ragge låten "Snälla söta rara Anna". Himla bra låt! lustigt att jag har en ford oxå!  
Hur som helst vart det en liten utgång och på natten avslutades med att alla gick till Max och käkade!

Idag var vi och käkade den traditionella "kupido" salladen som vi alltid gör när jag är till Uppsala och sedan blev det en sväng till IKEA innan jag for hem. Jag passade på att handla lite tallrikar, galgar och lite fina coctailglas till alla fester, mm. Sen var det raka vägen hem på E4:an..............
 Nu är jag helt slut!

Puss, puss!!!

Tjejer!!!! Jag lyssnar på våra låtar, "Umbrella", "I am the one and only" och alla andra bra. Hanna! Jag har tittat igen på vår video och den är GROTESK!!!! USCH!!!!!